OTTO HEEL: „Nici măcar n-am apucat să-mi expun argumentele”

La scurt timp după ce a fost demis, fostul antrenor principal al Ştiinţei îşi găsea cu greu cuvintele: „E o premieră pe care o suport în carieră, faptul că nici n-am apucat să-mi expun argumentele vizavi de o asemenea situaţie”, a declarat Otto Heel pentru bacaulsportiv.ro.
Referitor la argumentele Consiliului de Administraţie, Otto Heel a spus: „Mi s-a reproşat necalificarea din Cupa Challenge dar şi probabilitatea de a nu-mi atinge obiectivul din campionat, adică locul 3, deşi mai sunt patru etape. Părerea mea e că obiectivul cel mai pertinent pentru această echipă era ocuparea unui loc de cupă europeană. Locul 3 ar fi o performanţă care ar depăşi mult structura valorică a echipei, faţă de contracandidate”.
În privinţa viitorului, fostul tehnician al Ştiinţei a spus „Nu-mi doresc decât linişte şi mai multă înţelepciune în a întreprinde ceva”.

4 comentarii la „OTTO HEEL: „Nici măcar n-am apucat să-mi expun argumentele””

  1. si-atunci de ce ai mai acceptat sa fii la Stiinta cu obiectiv locul 3, daca zici k echipa n-are valoare de podium? I-ai mancat cu zile pe jucatorii astia. Du-te invartindu-te!!!!

  2. De acum o sa fie veselie in vestiar. La ce era nevoie de disciplina, la cat de buni sunt baietii… Cu atitudini de genul asta ma indoiesc ca „marile sperante” ale Bacaului o sa ajunga jucatori profesionisti, in adevaratul sens al cuvantului.
    Iuhuuu, dati drumul la petrecere baieti… stiti voi la care ma refer.

  3. Ce argumente sa-si expuna?Cand tu lucrezi doar pe baza de presiune,doar cu tipete si urlete cum vrei sa ai si atmosfera buna.Poate ca nu avem valoarea celor de la HCM sau Resita dar avem cel mai de perspectiva lot din toata liga nationala,in plus il avem si pe Gabi Armanu(antrenor lot national tineret) si ar trebui sa il lase sa duca echipa asta minunata mai departe cu alte metode noi de pregatire.Sa ne bucuram si suferim alaturi de baieti pana la final.HAI STIINTA!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.