LOVITURĂ DE TEATRU LA ŞTIINŢA: OTTO HEEL DEMIS !!!


Surpriză de proporţii la echipa masculină de handbal Ştiinţa Bacău: antrenorul principal Otto Heel a fost demis !
Decizia a fost luată în urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie a clubului şi are drept motivaţie ratarea calificării în semifinalele Challenge Cup.
„Până la finalul campionatului, de echipă se vor ocupa Gabi Armanu şi Adi Brezan urmând ca din vară, în funcţie de obiectivele care se vor stabili, să se ia şi alte decizii. Obiectivele formaţiei rămân în acest moment locul 3 în competiţia internă, dar şi Cupa României, care se va disputa în mai, la Braşov”, a declarat managerul general Dorel Sanie pentru bacaulsportiv.ro.
La rândul său, preşedintele Consiliului de Administraţie, Constantin Apostol a spus:„Am decis să-l schimbăm pe profesorul Heel din cauza eliminării din Challenge Cup. Este vorba de o despărţire amiabilă, iar obiectivele echipei rămân neschimbate”.

4 comentarii la „LOVITURĂ DE TEATRU LA ŞTIINŢA: OTTO HEEL DEMIS !!!”

  1. bine ca a plecat distrugatorul asta de talente.uitati-va la ionut rotaru care anul trecut juca meci de meci si acum de cand a venit „distrusul” asta abia mai joaca.ai facut un bine jucatorilor si suporterilor ca ai plecat otto…sa vina bursuc stelian inapoi.el stie ce ii trebuie echipei.el a adus gloria la bacau

  2. Sa fim alaturi de baieti si sa-i sustinem in meciul cu steaua care ne poate aduce locul 3.Cred Sandu Iacob ar trebui sa-i starnga pe baieti in jurul lui si impreuna sa faca un rezultat mare pentru ei si pentru noi.STIINTA STIINTA.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.