UN MECI DE POVESTE: ŞTIINŢA MD BACĂU – HCM CONSTANŢA 30-30 (15-15)

Cele două combatante ale derby-ului din această după-amiază şi-au onorat pe deplin poziţiile fruntaşe din clasamentul Ligii Naţionale dar şi statutul de participante în primăvara cupelor europene.
A fost un egal de luptă, un egal-spectacol, la capătul unui meci superb. Păcat doar că un meci de un asemenea nivel nu a beneficiat de un arbitraj cât de cât competent.
Partida a avut de toate: parade incredibile ale portarilor, goluri spectaculoase, dueluri aprige pe semicerc, un public senzaţional, răsturnări de scor, greşeli de arbitraj, n-a lipsit niciun ingredient caracteristic unui mare derby.
S-a terminat egal şi probabil că a fost un rezultat echitabil, chiar dacă ambele formaţii ar avea motive să regrete că n-au învins.
În ceea ce priveşte evoluţia echipei băcăuane, au fost şi lumini (Shota Tevzadeze a fost pe alocuri fenomenal, apărarea a funcţionat în majoritatea timpului aproape de perfecţiune, Cristi Ghiţă a înscris trei goluri de pus în ramă, etc.), dar şi umbre (prima repriză mai reuşită a lui Moskalenko, un time-out cerut anapoda la 9-5 pentru Ştiinţa).
Cert este că jocul Ştiinţei împotriva unei echipe calificate în optimile Champions League fost excelent şi cu astfel de prestaţii n-avem cum să ratăm podiumul Ligii Naţionale.
Evoluţia scorului:3-3 (min. 4), 7-4 (min. 9), 9-6 (min. 15), 9-10 (21), 11-13 (min. 26), 15-15 (pauză), 18-17 (min. 35), 20-21 (min. 39), 23-22 (min. 44), 26-26 (min. 50), 27-28 (min. 54), 28-30 (min. 59), 30-30 (final).
ŞTIINŢA BACĂU : Tevzadze (17 intervenţii) – Iacob (6 goluri), Gurkovsky (6), Onyejekwe (5), Moskalenko (5), Bondar (4), Ghiţă (3), Păunică (1), Rotaru, Iancu. Antrenori: Otto Heel şi Gabriel Armanu.
HCM CONSTANŢA: Popescu (12 intervenţii), Stănescu (4) – Csepreghi (8 goluri), Mureşan (6), Toma (3), Dimache (3), Schuch (2), Sadoveac (2), Adzic (2), Băiceanu (1), Sabou (1), Buricea (1), Nicolae (1). Antrenori: Zoran Kurtes şi Eden Hairi.

Arbitri: Adrian Barbu şi Sorin Nica (Piteşti).

3 comentarii la „UN MECI DE POVESTE: ŞTIINŢA MD BACĂU – HCM CONSTANŢA 30-30 (15-15)”

  1. bravo baieti, asa sa jucati mereu, cu daruirea din seara asta…shota a fost ingerul nostru pazitor, cel mai bun meci pe care l-a facut de cand a venit la abcau..cel putin din cate am vazut eu. ce nu inteleg, este faptul ca marele antrenor otto hell a cerut time-out imediat dupa ce a cerut si kurtes, cand aveam 4 goluri in fata?de ce? dupa acel time-out am luat 5 goluri consecutive.dar in fine, sa lasam asta deoparte..bafta in continuare

  2. Doamne ce ma arde curiozitatea masculina sa aflu si eu care a fost logica tovarasului hell la acel time-out ! Nu ma indoiesc de ridicolul raspunsului,dar repet ,asa pentru curiozitatea mea. Ce efect a avut asupra baietilor nu e cazul sa discutam,odata in plus hell (cu litera mica) a demonstrat ca habar nu are ce e aia psihologie sportiva…cand adversarul e in corzi el cere time-out in minutul 13…no coment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.