Mesaj pentru Aihan Omer: „V-am recuperat punctul pe care l-aţi pierdut aici”

La finalul partidei cu HCM Constanţa, antrenorul Gabriel Armanu era mulţumit de deznodământul derby-ului: „A fost un meci electrizant, datorită locurilor din clasament ale celor două echipe, dar şi mizei uriaşe a jocului, în condiţiile în care Constanţa s-ar fi declarat campioană în cazul unei victorii, iar nouă ne trebuiau punctele pentru a rămâne în cărţi pentru locul 3. Ceea ce s-a întâmplat în teren a fost o luptă dârză, în care băieţii noştri au făcut faţă cu brio şi s-au bătut pentru fiecare minge. Una peste alta, a fost un meci agreabil, care a plăcut publicului, dar nu tocmai pe placul băncii tehnice, din punct de vedere medical vorbind, din cauza emoţiilor.”
Antrenorul băcăuan a ţinut să contiune şi duelul civilizat al declaraţiilor cu antrenorul Reşiţei, Aihan Omer, care se plânsese că a pierdut pe mâna arbitrilor un punct la Bacău: „Poate că cei de la Constanţa au fost dezamăgiţi la final, dar per total a fost OK. Şi ca să nu rămân dator, iată că am recuperat şi punctul pe care Reşiţa l-a pierdut la Bacău”, a spus Gabriel Armanu pentru bacaulsportiv.ro.
Tehnicianul Ştiinţei a ţinut să elogieze şi prestaţia extraordinară a suporterilor Ştiinţei: „Publicul a fost fantastic, vreau să spun pe această cale că sunt puţine echipe care se pot mândri cu asemenea suporteri. Astăzi s-a demonstrat că handbalul e un sport spectaculos, noi practicăm un joc spectaculos pe care publicul îl gustă şi ne răsplăteşte pe măsură”.

6 comentarii la „Mesaj pentru Aihan Omer: „V-am recuperat punctul pe care l-aţi pierdut aici””

  1. Asta din poza cu bluza de trening albastra ? daca de el e vorba e creatorul marii echipe a Bacaul Gabi Armanu !!

  2. Unde ai fost, domnule Florin Filioreanu, pentru ca la un asemenea meci a lipsit CRAINICUL? Ne-am invatat cu vocea dvs. si comentariile pertinente…Cu fundalul muzical asigurat ca la marile competitii europene si mondiale. Cit de mult conteaza VOCEA CRAINICULUI! Sper ca a fost un accident.

  3. A promovat echipa, a terminat pe locul 4 in 2008, pe locul 5 in 2009, a jucat sferturi de cupa europeana, lucru care nu s-a mai intalnirt in ultimul deceniu la bacau. I-a dat posibilitatea lui Otto sa antreneze o echipa gata formata.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.