Fotbal, Liga a III-a: FCM „PAMBAC” ONEŞTI – POLITEHNICA GALAŢI 2-2 (0-0)

Formaţia pregătită de Costel Câmpeanu a obţinut doar o remiză la prima apariţie oficială în faţa propriilor suporteri. Prima repriză a fost fără goluri, chiar dacă ocaziile nu au lipsit. Astfel, în min. 7, Sascău a expediat primul şut pe poartă pentru ca, un minut mai târziu, Andrei Borcescu să şuteze în portar de la 14 metri, în poziţie de 1 la 1.
În minutul 14, a ieşit la rampă portarul oneştean Paşcu, care a avut o intervenţie salvatoare la un contraatac al oaspeţilor. În min. 22, A. Borcescu a ratat din nou, fiind stopat de portarul advers iar cinci minute după aceea, Paşcu a avut o dublă intervenţie de efect la un atac tăios al oaspeţilor. Ultima fază notabilă a primului mitan s-a consumat în min. 35, când Câmpanu a şutat puţin pe lângă poartă din marginea careului.
Repriza secundă a adus şi golurile, chiar din primul minut, 46, când gălăţeanul Fălcaru a reluat precis o centrare venită de pe partea stângă. Doar două minute a durat bucuria oaspeţilor fiindcă, în min. 48, gălăţeanul Dănilescu a reluat în propria poartă o centrare a lui Sascău.
Gazdele au trecut în avantaj în min. 61, când acelaşi Sascău a transformat cu un şut plasat un penalty, dar în min. 65 a fost rândul gălăţenilor să beneficieze de o lovitură de pedeapsă, executată precis de L. Radu, care a stabilit şi rezultatul final, 2-2.
Deşi au presat, oneştenii n-au izbutit să înscrie golul victoriei, cea mai clară situaţie de gol aparţinându-i lui Sascău, în min. 78, care a şutat puţin alături din 10 metri, la capătul unei faze în care driblase doi apărători gălăţeni.
FCM „PAMBAC” ONEŞTI: Paşcu – Tremel (min. 70 Grama), Constantin, Hanga, Vameşu – Sitaru (min. 67 Petrea), Dornescu, Sascău, Furtună – A. Borcescu (min. 79 Cr. Borcescu), Câmpanu. Antrenor: Costel Câmpeanu.
Arbitru: George Brânzei. Asistenţi: Adrian Vornicu, Ciprian Iovu (toţi din Botoşani).
Celelalte rezultate ale etapei: CF Brăila – Dunărea II Galaţi 4-0, Oţelul II Galaţi – Rapid CFR Suceava 5-1, Ceahlăul II Piatra Neamţ – Aerostar Bacău 2-1, CSM Focşani – FC Willy Bacău 2-0, CS Panciu – Politehnica II Iaşi 2-1, Municipal Petrotub Roman – CSM Paşcani 1-1 şi CS Gura Humorului – Sporting Club II Vaslui 0-3. Cetatea Tg. Neamţ a stat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.