Volei feminin, Divizia A1: Bateţi campioanele !

Ultima etapă a sezonului regulat din Divizia A1 la volei feminin aduce în Sala sporturilor din Bacău pe nimeni altcineva decât pe echipa campioană, CSU Metal Galaţi, într-un meci care se anunţă de zile mari.
Chiar dacă în etapa precedentă, vedetele Galaţiului au făcut o mică grevă din cauza restanţelor financiare, se pare că echipa campioană va sosi pe malul Bistriţei cu garnitura completă, având în vedere faptul că rezultatul acestei partide va conta în ierarhia Final Four-ului.
Şi pentru că veni vorba de Final Four, trebuie spus că elevele lui Florin Grapă au nevoie de o victorie în jocul de mâine, pentru a nu intra în careul de aşi al campionatului cu mâna goală, dat fiind faptul că Ştiinţa a pierdut toate jocurile cu primele trei clasate.
Din păcate, Ştiinţa se confruntă cu o serie de accidentări, Rusu şi Niţulescu rămânând indisponibile, fiind însă probabilă recuperarea Georgianei Anghel. La întrebarea „facem puncte pentru Final Four ?”, profesorul Grapă a răspuns cu năduf „să te-audă Dumnezeu, deşi va fi foarte, foarte greu”.
Partida Ştiinţa Bacău – CSU Metal Galaţi va începe la ora 14.00 şi va fi arbitrată de cuplul bucureştean Florin Dragomir – Bogdan Stoica.
Să sperăm într-o prezenţă numeroasă a suporterilor, care să le poarte pe voleibalistele băcăuane spre o victorie de moral şi de prestigiu.
Astăzi, în prologul etapei, Penicilina Iaşi – CSM Sibiu 3:0 (16,15,6).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.