Gabriel Armanu: „Am văzut în ultimul sfert de oră acea echipă a Bacăului pe care ne-o dorim cu toţii”

După victoria obţinută in extremis cu Minaur Baia Mare, i-am solicitat o opinie despre meci antrenorului băcăuan Gabriel Armanu: „Era de aşteptat să fie un meci dificil şi disputat, fiindcă noi veneam după semi-eşecul cu Dinamo, iar Baia Mare avea nevoie de puncte pentru a-şi rezolva problemele financiare, pentru a-şi atrage sponsori. Ei avut multă şansă în debutul partidei, când mingea le venea din bară numai lor şi s-a creat o diferenţă după care am alergat aproape tot meciul. Până la urmă, am trăit să vedem în ultimele 15 minute acea echipă a Bacăului pe care ne-o dorim cu toţii”, a spus tehnicianul băcăuan pentru bacaulsportiv.ro.
L-am întrebat pe antrenorul Ştiinţei dacă nu crede că portarii noştri intră cam greu în meci. „Portarii sunt ultima redută, mingea nu trebuie să ajungă la ei decât foarte târziu. Ei n-au putut face mare lucru fiindcă nici apărarea n-a funcţionat cum trebuie”, a spus Gabriel Armanu.
În ceea ce priveşte faptul că golgeterul băimărean Alexandru Stamate a cam zburdat astăzi la Bacău, Armanu a precizat: „Am încercat mai multe soluţii dar se pare că numai pe final am reuşit să-l anihilăm. În momentul în care jucătorii noştri au înţeles ce au de făcut, au reuşit să-l contracareze.”
Deşi au fost momente în care ambele echipe au avut de comentat la adresa arbitrilor Stark şi Ştefan, antrenorul Ştiinţei nu consideră că au fost probleme în această privinţă: „Nu am comentat arbitrajul nici când am pierdut, nici când am câştigat. Ei sunt arbitri internaţionali, au arbitrat cum sunt normele acum, adică au lăsat un joc mai bărbătesc, la care noi ne-am adaptat mai greu.”
Adversarilor de astăzi, Gabriel Armanu le-a transmis următorul mesaj: „Să meargă pe mâna jucătorilor tineri pe care-i au, să aibă încredere în antrenorul Crăciun, care este unul din cei mai buni din ţară şi este dedicat meseriei şi să facă tot posibilul să-şi atragă lângă ei oameni cu bani.”

Un comentariu la „Gabriel Armanu: „Am văzut în ultimul sfert de oră acea echipă a Bacăului pe care ne-o dorim cu toţii””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.