Radu Bogdan Mare (preşedinte Minaur): „Băcăuanii au gestionat mai bine finalul de meci”

Deşi necăjit, după ce echipa sa a pierdut pe final partida disputată la Bacău, preşedintele Minaurului a avut puterea să-şi felicite adversarii: „A fost un meci disputat, care a făcut cinste handbalului. Din păcate, după ce am condus aproape tot jocul, am cedat pe final. Sigur că echipa din Bacău este una puternică, cu mai multă experienţă şi au gestionat finalul de joc mai bine decât noi. Îi felicit pe cei din Bacău pentru victorie şi pentru tot ceea ce fac, pentru că ştiu poate mai bine decât oricine cât de greu este.”, a declarat Radu Bogdan Mare pentru bacaulsportiv.ro.
În ceea ce priveşte prestaţia arbitrilor Stark şi Ştefan, preşedintele băimărean a spus: „Fiecare parte este subiectivă pe parcursul jocului. Este adevărat că au fost decizii care ne-au dezavantajat dar, per total, nu au existat probleme majore de arbitraj.”
În final, l-am întrebat pe şeful de la Minaur care a fost momentul-cheie al meciului: „Jocul s-a decis la scorul de 30-29 şi s-a dictat o forţare în atac împotriva noastră. Dacă înscriam atunci, nu cred că mai pierdeam”, a precizat Radu Bogdan Mare pentru bacaulsportiv.ro.
Foto: minaur.ro

Un comentariu la „Radu Bogdan Mare (preşedinte Minaur): „Băcăuanii au gestionat mai bine finalul de meci””

  1. Felicitari Baia Mare,voi ar fi trebuiti sa luati punctul pirdut in fata Resitei,il; meritati ! astazi sa jucat handbal,resita a facut circ…….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.