Derbedeii de sâmbătă seara

Nici prin gând nu le trecea celor doi indivizi din imagini că sâmbătă seara, pe la şapte şi jumătate, ar putea cineva să-i urmărească arbitrând un meci de juniori III în Sala sporturilor din Roman. Ghinion, băieţi. V-am depistat. Mai grav e că pe cei doi impostori cu fluier, Marius Murariu şi Claudiu Tabacariu, i-am regăsit pe lista arbitrilor de perspectivă a Federaţiei Române de Handbal. O glumă extrem de proastă a celor care i-au propulsat acolo. Personajele despre care vorbim ar fi trebuit să arbitreze un meci dintre LPS Roman şi CSS Bacău. Ceea ce au făcut ei nu s-a numit în niciun caz arbitraj, ci o bătaie de joc la adresa unor copii de 13 şi 14 ani. E vorba de copiii băcăuani, bineînţeles. Să scapi pe contraatac, să ţi se pună piedică în mod intenţionat şi, în loc de cartonaş roşu pentru adversar, să fii penalizat cu fault în atac. Cam asta au făcut cei doi nesimţiţi. De altfel, profesorul George Călin a fost exasperat de jalnicul show oferit de Murariu şi Tabacariu, a protestat şi a primit o eliminare la bancă.
Fac un apel pe această cale pentru suspendarea drastică a celor doi. De asemenea, dacă personajele urmează vreo formă de studiu (deşi ar fi greu de crezut), le doresc să fie apreciaţi de profesori cu aceeaşi obiectivitate cu care i-au judecat ei pe juniorii băcăuani.

4 comentarii la „Derbedeii de sâmbătă seara”

 1. fluierasii astia doi sunt studenti la sport?unde?mmm nici nu va trece prin cap unde…LA BACAU … (moderat de ADMIN)?mai vedem asta!

  1. Sub nicio formă nu sunt de acord cu metodele propuse de tine, pe care le-am şi cenzurat. Există căi pentru ca respectivii să fie penalizaţi.

 2. Arbitrii de duzina , pai asta va invata Guidea si madam Rata acolo sa furati cum au furat si ei?Sa va fie rusine oameni fara nici o demnitate sper ca poate si copii lor sa practice un sport si sa pateasca la fel .Penalizarea este prea usoara pt oameni ca ei .(Gunoaiele )

 3. Oameni buni, acesti 2 arbitri atata pot, nu cred sa fie rea intentie.
  Ei, puteti intreba pe cei din lumea arbitrajului , sunt sustinuti de Mircea Fleseriu observator din partea FRH de NT care cred ca pe limba de moarte …vor sa fie urmasii lui Racheru si Manafu. Dar mai au o viata pana sa-i ajunga.
  Unui om care nu poate nu ai ce sa-i ceri.
  Daca si la juniori ai probleme e grav.
  Au fost delegati la cateva meciuri la Liga nationala in care doar sa fii prost tare nu ai fi reusit.
  De aici se trage ca sunt de viitor.
  Intrebati pe toti cei din bransa despre Murariu – Tabacariu si va veti amuza copios.
  Frate …cand esti cu vaca…’apai” esti.
  Unde nu-i nici Dumnezeu nu cere…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.