O idee proastă: meciul cu Oltchim se joacă joi, de la ora 11.00!

După amărăciunea priciniuită de parcursul slab al handbalistelor de la Ştiinţa Bacău, iubitorii de handbal băcăuani au parte de o altă lovitură: partida cu Oltchim Râmnicu Vâlcea va avea loc joi la 11, o oră total nepotrivită pentru o zi de lucru. Se pare că decizia a fost luată la solicitarea campioanei ţării care, cu o zi mai devreme, joacă la Roman şi ar vrea să ajungă joi seara acasă. Cum ar veni, şi cu buzele unse şi cu slănina-n pod, în dispreţ total pentru majoritatea suporterilor de handbal băcăuani, care sunt privaţi de plăcerea de a vedea la lucru una dintre cele mai bune echipe de club ale lumii. Am înţeles că vâlcencele trebuie înţelese şi ajutate, dar chiar aşa, în bătaie de joc pentru suporteri ? Dacă tot suntem dispuşi să facem favoruri, eu zic să le dăm o hârtie pe care Radu Voina şi compania să treacă scorul pe care-l vor şi să plece acasă direct de la Roman, ce atâta oboseală pentru un amărât de meci la Bacău ???
Foto: csoltchim.com

3 comentarii la „O idee proastă: meciul cu Oltchim se joacă joi, de la ora 11.00!”

  1. Subscriu in totalitate…. daca Oltchim nu a inteles amabilitatea noastra de a accepta sa jucam cu ele la o data care nu era programata initial,atunci sa nu jucam deloc,sa treaca pe foaie ce vor ele.este nepermis sa se joace in cursul saptamanii la 11 !!! nu cred ca era o problema la Oltchim daca mai dormeau o noapte la Bacau. nu,asta e doar o lipsa crasa de respect !!

  2. Ca le batem sau nu nici nu mai conteaza in definitiv…. e un spectacol sportiv cum rar,cum extrem de rar avem parte la Bacau si ar fi trebuit sarbatorit ca atare……..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.