Un test ratat: FC Panciu – FCM Bacău 2-1 (0-0)

FCM Bacău a pierdut ambele jocuri de verificare disputate astăzi, de la ora 11. Din păcate, partida care conta cel mai mult, cea din deplasare, cu FC Panciu, a fost o totală nereuşită, din cauza terenului imposibil pe care s-a disputat dar şi a ambiţiei exacerbate a jucătorilor gazdă, care a trecut cu mult peste limitele unui meci amical. „Ca angajament fizic, sunt mulţumit, în rest toate realizările tehnice de pe teren au fost absolut întâmplătoare. A mai fost şi un arbitru localnic care a ajutat echipa gazdă, dar asta chiar nu mă interesează, important era să ne pregătim. Din păcate, repet, nu putem vorbi decât de pregătire fizică şi atât. Pe patinoarul pe care am jucat, mă rugam la fiecare fază să nu mi se accidenteze vreun jucător”, a declarat Gheorghe Poenaru pentru bacaulsportiv.ro. Antrenorul principal al băcăuanilor a început partida cu următoarea formaţie: Manea – Mihălăchioaie, Adăscăliţei, Carnariu, Dobârceanu – Doboş, Spiridon, Cojocaru, Boboc – Câmpeanu, Tismănaru. Au mai jucat: Ignătescu, Varea, Vajou, Taban, I. Radu, Huiban, Răduţoiu şi Marchiş. Golul echipei băcăuane a fost înscris de Spiridon.
În partida disputată la Bacău, FC Willy a învins „rezervele” FCM-ului cu 2-1.
Următorul meci amical al FCM-ului va avea loc sâmbătă, de la ora 11, la Bacău, cu FC Botoşani.

5 comentarii la „Un test ratat: FC Panciu – FCM Bacău 2-1 (0-0)”

  1. Un pic de decenta. Am fost la meci…si…spre mirarea mea, Bacaul, ca o echipa de liga a doua, nu a avut decat 3 suturi spre poarta. Terenul a dezavantajat ambele echipe. Basca, un jucator de la Panciu a ajuns la Spital cu capul spart. Cine a a jucat dur? Si arbitrajul…in prima repriza totul numai pentru Bacau. Sa nu mai ascundem infrangerile in spatele arbitrilor sau al terenului….

  2. A arbitrat SEREA cumva? Nu el este seful pepinierei de arbitri din Vrancea. Ala de la Panciu si-a spart capul in ceafa unui coechipier.

  3. Multumesc SULEIMAN ca m-ai ajutat sa-l indentific pe JOHN. Daca e BANCILA, no comment, mare antrenor… Apropo, mai antreneaza pi undeva?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.