DERBY PENTRU EUROPA (Ştiinţa MD Bacău – Pandurii Tg. Jiu, miercuri, ora 17, live score pe bacaulsportiv.ro)

După derby-ul cu UCM Reşiţa, disputat cu 10 zile în urmă, Sala sporturilor din Bacău găzduieşte azi un nou duel interesant, cel dintre Ştiinţa şi Pandurii Târgu Jiu, două formaţii cu ambiţii europene. Pe lângă avantajul propriului teren, băcăuanii îl au şi pe acela că au început în trombă returul, cu un egal decis de arbitri cu Reşiţa şi o victorie categorică la Satu Mare, acolo unde gorjenii s-au poticnit. De cealaltă parte, oaspeţii de astăzi vin după trei eşecuri consecutive, serie pe care-şi doresc s-o întrerupă la Bacău. Eu cred că asta cu întreruperea şirului de înfrângeri mai suferă amânare.
Ambele tabere au jucători indisponibili: Ştiinţa nu va conta pe Ionuţ Rotaru şi Sabin Ignat, în timp ce Pandurii nu-i vor putea utiliza, conform preşedintelui Gore Popescu, pe Aurel Florea, Paul Giotoiu şi probabil nici pe croatul Ante Kukrika.
Să sperăm că Sala sporturilor se va umple din nou pentru un nou succes al elevilor lui Otto Heel şi Gabriel Armanu, în urma unui joc care să-şi onoreze statutul de derby.
Partida dintre Ştiinţa MD Bacău şi Energia Pandurii Tg. Jiu a fost încredinţată arbitrilor Gheorghe Bejenariu (Piteşti) şi Alin Cârligeanu (Bucureşti).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.