Volei feminin / Știința Bacău face istorie în sportul băcăuan și merge în semifinalele Cupei CEV

Seară magică pentru voleiul băcăuan și nu numai, ci pentru întreg sportul băcăuan ! Știința Bacău a câștigat și cea de-a doua manșă a confruntării cu echipa cehă VK UP Olomouc, tot cu 3-2, ca și în tur, și a obținut calificarea în semifinalele competiției. Condusă cu 2-0 la seturi în Cehia, echipa băcăuană a revenit fantastic și a egalat situația. În setul decisiv, echipa pregătită de Florin Grapă a salvat două mingi de meci, la 12-14, apoi a fructificat a treia oportunitate de a închide jocul fără a mai disputa și setul de aur. O victorie uriașă pentru sportul băcăuan, pentru care întregul colectiv de la Știința merită toate felicitările, dar și o sală plină la următoarea partidă de pe teren propriu. BRAVO, FETELOR ! BRAVO, FLORIN GRAPĂ !

În semifinale, Știința Bacău se va duela cu Volei Alba Blaj, echipa ardeleană reușind, la rându-i, o calificare de senzație în fața echipei Galatasaray Istanbul.

VK UP Olomouc – Știința Bacău 2:3 (25-21, 25-20, 20-25, 20-25, 16-18) Știința a evoluat în alcătuirea: Kapelovies 7 puncte (Guncheva), Rogojinaru 11, Cazacu 20, Koleva 16, Otasevic 18, Faleș 11 (Sipoș), Monova (Ciucu) – libero. Antrenori: Florin Grapă, Aurel Cazacu.

3 comentarii la „Volei feminin / Știința Bacău face istorie în sportul băcăuan și merge în semifinalele Cupei CEV”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.