Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – CSM București 1:3 (24, -17, -20, -17)

”Studentele” nu au reușit să învingă pe CSM București nici la a treia tentativă din acest sezon. Știința Bacău a pierdut miercuri, pe teren propriu, în fața echipei care, după toate probabilitățile, va deveni luna viitoare noua campioană a României. Pentru că, nu-i așa?, voleiul e mult mai simplu când ai în echipă jucătoare de valoarea Jovanei Brakocevic și nu numai. Drept este și faptul că, în primul set, aceeași Brakocevic a atacat în blocaj la 24-23, oferind băcăuancelor ocazia să câștige parțialul după o revenire de senzație, de la 16-21 și 20-24.

Un alt moment important al jocului s-a consumat în setul al treilea, la scorul de 20-18 pentru oaspete, atunci când arbitrii Dragomir și Bîrsan n-au văzut un blocaut evident al Loredanei Filipaș, iar bucureștencele s-au desprins decisiv. Degeaba a protestat vehement profesorul Florin Grapă, decizia eronată n-a fost întoarsă și așa vom rămâne cu dilema ce-ar fi fost dacă se făcea 19-20. În cele din urmă, s-a impus echipa mai valoroasă, poate și pentru că, în unele momente, fetelor noastre pare să le lipsească încrederea că pot mai mult.

Știința: Ciocian 3p (Kapelovies 1), Rogojinaru 10 (Filipaș 3), Faleș 8 (Radu), Djuric 7 (Sipoș 5), Cazacu 11, Lupa 10, Albu (Ciucu) – libero. Antrenor: Florin Grapă.

CSMB: Hashimoto (Signorile), Brakocevic 24 (Ispas, Radosova), Truskina 20, Koolhaas 10, Baciu 3 (O. Medic 6), Markevich 12, Cebic – libero. Antrenor: Ferhat Akbaș.

Un comentariu la „Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – CSM București 1:3 (24, -17, -20, -17)”

  1. …poate vor „prinde” increderea asta pe unde sta ascunsa! :)))…in rest numai bine ECHIPEI ! Succes si bafta!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.