Fotbal, juniori / Pepiniera clubului Sport Club Bacău rodește din plin

SC Bacau juniori - Codrin Mindirigiu
Centrul de copii și juniori al Sport Club Bacău a devenit cel mai prolific și mai titrat din județ. Rezultatele din ultimii trei ani obținute de antrenorii Centrului confirmă orientarea către creșterea și formarea celor mai talentați copii din județul Bacău. În acest context, merită evidențiate performanțele grupelor de copii născuți în 2000, 2002 si 2003, pregătite de prof. Codrin Mindirigiu. De altfel, de trei ani încoace, grupele pregătite de acest tânăr antrenor câștigă campionatele județene, participând la fazele superioare ale competițiilor organizate de FRF.

Competiția devenită tradițională, intitulată Cupa HAGI – DANONE, la nivel de județ, pentru copiii născuți în 2002, a fost câștigată categoric și în acest an de Sport Club Bacău, elevii antrenorului Codrin Mindirigiu terminând campionatul fără să fi pierdut vreo partidă, ceea ce demonstrează seriozitatea cu care se pregătesc acești copii extrem de talentați. Câștigarea competiției județene a făcut ca Sport Club Bacău să participe la turneul zonal de la Piatra Neamț, într-o grupă din care au mai făcut parte FC Botoșani și Sporting Club Vaslui, echipa băcăuană reușind să se califice în finala turneului, pe care a pierdut-o la limită, la mare luptă, în fața reprezentantei gazdelor, FC Ceahlăul Piatra Neamț. Prof. Codrin Mindirigiu a folosit următorul lot de jucători: Cosmin Ceaunaș – Cornel Ardei, Bogdan Otelita, Vlad Ghineț, Fabiano Panaite, Marian Prentu, Codrin Fodor, Cristian Mindirigiu – cpt. (toți acești copii fiind născuți în 2002), Andrei Crăciun, Luca Popa, Filip Belciu și Narcis Chișereanu, născuți în 2003! Toți sunt copii extrem de talentați și ambitioși care, cu siguranță, vor confirma în viitor.

La juniori E, competiție organizată pentru copiii născuți în 2003, Sport Club Bacău a reușit să se impună, după un final aprins, calificându-se pentru barajul interjudețean. Elevii prof. Codrin Mindirigiu au întâlnit într-o dublă manșă LPS Piatra Neamț, impunându-se după 3-1 în deplasare și 1-1 acasa, obținând calificarea pentru faza zonală, care se va desfășura în zilele de 16, 17 și 18 mai la Odorheiu Secuiesc. Băcăuanii fac parte dintr-o grupă de patru echipe, alături de AS Odorheiu Secuiesc, Sporting Club Vaslui și Oțelul Galați, din care primele două se califică pentru semifinalele ce vor avea loc la București. Lotul care a câștigat barajul interjudețean și va face deplasarea la Odorheiu Secuiesc: Ștefan Cucu – Narcis Chișereanu, Luca Popa – cpt., Roberto Matei, Denis Paveluc, Filip Belciu, Ștefan Denes (toți născuți în 2003), Alexandru Protopopescu, Tudor Meluta (2004) și Tudor Antohi (2005)! Copii plini de talent, de care trebuie avută grijă în continuare.

Și la juniori C, echipa antrenată de același Codrin Mindirigiu a reușit să triumfe în campionatul județean, obținând poziția I a clasamentului, după victoria cu 3-2 pe terenul Aerostarului, principala adversară. De altfel, ca o încununare a talentului acestor jucători, dar și a muncii depuse de antrenorul lor, Florin Bratu și Rareș Enea fac parte din lotul național Under 14.
SC Bacau juniori - prof. Mindirigiu

4 comentarii la „Fotbal, juniori / Pepiniera clubului Sport Club Bacău rodește din plin”

  1. Cunostinte si prieteni apropiati mi-au vorbit la modul pozitiv despre pozitia d-stra echidistanta fata de grupari spoive (sau sportivi) cand este vorba de o cronica sau de un comentariu. Nemailungind vorba vin cu o rugaminte intrebatoare : – puteti spune motivul ptr care nu a fost acceptat comentariul meu legat de tema acestui articol ???? Va sunt recunoscator, anticipat, ptr raspuns.

  2. Va multumesc ptr interesul acordat raspunsului iar (numai) ptr convingerea d-stra mergeti la AJF sa vedeti ca nu eu aduc acuzatii. Ele sunt scrise in „Raport de arbitru”, plangeri si memorii depuse de parinti si adversari, etc. Apoi daca gresesc in privinta banilor si, sigur nu gresesc, personal vin si va cer scuze. Nu mai dezvolt subiectul si nici nu doresc sa starnesc o polemica pe aceasta tema dar ptr ca este vorba despre copii, copii de varste f fragede, am tinut sa aduc la cunostinta cuiva. L-am vazut cu ochii mei la teren si apoi pe la „Comisia de disciplina” a AJF modul cum aducea injuraturi si amenintari la adresa membrilor comisiei.

  3. Buna ziua, inca odata confirmam vechea meteahna a romanului, stam ascunsi, pititi, in ceata pe nu stiu unde, iar cand vine unul si vrea sa faca ceva ce eu nu am reusit sau nu pot sa fac ca el, si nici nu am puterea sa recunosc ca este mai bun….,ies frumos din tufisuri si cotloane intunecate si ii dau la cap. Revenind la articolul de baza, este de apreciat ca cineva se implica si se apleaca spre acesti copii care unii dintre ei pot fi viitorul Bacaului in sport. As mentiona aici implicarea antrenorilor, conducerea clubului , a A J F -ului,si a Primariei. O zi buna tuturor!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.