Fotbal, Liga a IV-a / Echipa suporterilor băcăuani a câștigat duelul cu echipa municipalității

Echipa care, de anul viitor, va evolua sub titulatura FCM 1950 Bacău s-a impus fără drept de apel în derby-ul cu concitadina CSSM. Iar faptul că scorul a fost doar 2-0 i se datorează în primul rând portarului Lepădatu. În cele din urmă, a fost un succes logic al echipei mai valoroase, cu numeroși jucători experimentați în componență. ACS Gauss a deschis scorul în minutul 44, când Ștefan Pavel a șutat sec, din vole, de la 16 metri. 2-0 s-a făcut în minutul 55, când o pasă a antrenorului-jucător Întuneric l-a lăsat pe Lupu singur cu portarul, atacantul gazdelor șutând precis, pe sub Lepădatu. Iar dacă goalkeeper-ul oaspeților a avut foarte mult de lucru, cel al gazdelor a fost deranjat o singură dată, în debutul reprizei secunde, de un șut al lui Antal. ACS Gauss Bacău a obținut, astfel, a 12-a victorie consecutivă a sezonului, iar în etapa viitoare va juca în deplasare, la Gloria Zemeș. CSSM a suferit a patra înfrângere și rămâne pe locul 4, cu 24 de puncte.

ACS Gauss: Șuștac – Doboș (67 R. Gheorghe), Lozneanu, Panainte, Dobârceanu, Dediu (83 Furtună), Întuneric, Pavel (75 Sascău), Tătaru (73 Hâncu), Lupu, Boghian. Antrenor: Andrei Întuneric.

CSSM Bacău: Lepădatu – Maxim, Curilă, Paveluc, Dănilă, Istrate (46 Bratu), Juncu, Antal, Preda, Bucur (46 Zarzu), Gherman (83 Gafar). Antrenor: Gheorghe Penoff.

Lasă un răspuns