Interviu / Gabriel Armanu: ”Mi-aș dori mai multă combativitate de la jucătorii mai experimentați”

Gabriel ArmanuRep.: Care sunt impresiile la cald la finalul Cupei Municipiului Bacău ?

Gabriel Armanu: În primul rând, cred că vom avea în eșalonul secund o competiție mult mai puternică decât în anii anteriori. Noi avem o echipă tânără, formată în mare parte din juniori, alături de 7-8 seniori. De altfel, ideea e să reclădim o echipă cu acești juniori, campioni în sezonul precedent, alături de foștii componenți ai naționalei de juniori, născuți în 1996, o echipă cu potențial, care să acceadă într-un an sau doi în Liga Națională și să necesite costuri mai reduse.

Rep.: Cu două săptămâni înainte de startul campionatului, ce te-a mulțumit și ce nu la echipa ta ?

G.A.: M-a mulțumit evoluția juniorilor de la meci la meci, ei au căpătat mai mult curaj, cu un număr crescut de acțiuni individuale, sigur, respectând indicațiile băncii tehnice. M-a nemulțumit numărul mare de goluri primite, lucru care are două cauze: anumite momente de relaxare și forța juniorilor, inferioară încă seniorilor. Mi-aș dori mai multă combativitate de la jucătorii mai experimentați, cu jocuri inclusiv în Liga Națională, astfel încât ei să constituie modele epntru colegii lor.

Rep.: Câte echipe se vor lupta la promovare ?

G.A.: Eu zic că echipele care au participat la competiția de la Bacău, cărora li s-ar putea alătura HC Buzău, în funcție de jucătorii care le mai rămân. Totuși, Farul pare o grupare mai bine organizată și mai omogenă, însă sunt sigur că nicio echipă nu se va da la o parte și fiecare va căuta să crească de la joc la joc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.