Interviu / Eden Hairi (antrenor HC Farul): ”Mă bucur să văd că Bacăul rămâne un centru handbalistic de mare clasă”

Eden HairiRep.: Cu ce impresii plecați de la Cupa Municipiului Bacău ?

Eden Hairi: Ca de fiecare dată, cu o impresie foarte frumoasă. Întotdeauna ne-am simțit bine la Bacău, organizarea a fost la cel mai înalt nivel, nici nu ne așteptam să fie altfel. Le mulțumim gazdelor pentru invitație și mă bucur să văd că Bacăul rămâne un centru handbalistic de mare clasă, care a știut să-și păstreze specialiștii și mă refer aici la Gabi Armanu. M-aș bucura să știu că echipa din Bacău are toată susținerea în acest proiect îndrăzneț, de a forma o echipă de Liga Națională din pepiniera proprie.

Rep.: Ce spuneți de nivelul jocurilor ?

E.H.: Echilibrat. Au fost jocuri disputate, cum a fost și ultimul, dintre Bacău și Iași. Singurele diferențe s-au făcut pe fond de oboseală, echipa care a avut mai multe schimbări reușind să mențină un ritm mai ridicat, care i-a permis să câștige.

Rep.: Sunteți de acord cu faptul că, față de anii precedenți, nivelul valoric a crescut simțitor în eșalonul secund ?

E.H.: E-adevărat, iar asta se datorează faptului că la competiție participă echipe ce au reprezentat în trecut forțe în Liga Națională. Astfel de echipe își doresc acum să reclădească de jos și nu doar cu gândul de a se plimba un an prin Liga Națională, ci de a intra atunci când sunt pregătite de a face față acolo.

Rep.: Câte echipe credeți că se vor bate pentru promovare în acest an ?

E.H.: Noi ne-am fixat ca obiectiv clasarea în primele 3, apoi Bacăul cred că se va bate acolo, de aemenea Poli Iași are o echipă destul de puternică, la care se vor adăuga, după părerea mea, Galațiul și Buzăul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.