Fotbal, Liga a II-a / Sport Club Bacău e singura echipă fără puncte din eșalonul secund deși are un antrenor fără de greșeală

Sport Club Bacau - Dunarea Galati (5)
După etapa de sâmbătă din Liga a II-a, Sport Club Bacău a rămas pe ultima poziție a clasamentului seriei I, după patru înfrângeri din tot atâtea meciuri. De altfel, echipa pregătită de Viorel Tănase este singura din eșalonul secund care nu a cucerit măcar un punct. Sport Club Bacău va rămâne pe pozția din prezent cel puțin încă două etape, în care nu va juca, următoarea partidă a băcăuanilor fiind cea din etapa a VII-a, de pe teren propriu, cu Rapid CFR Suceava.

Frustrant este faptul că, sâmbătă seara, echipa lui Viorel Tănase a pierdut în fața unei echipe pe care a dominat-o și în fața căreia a irosit o sumedenie de ocazii. La fel de frustrant este și faptul că Tase nu-și reproșează nimic niciodată. El alege întotdeauna cea mai bună formulă de echipă (cum speră el oare să se omogenizeze când schimbă câte jumătate de echipă la fiecare meci?), face cele mai inspirate schimbări, iar singurii vinovați sunt jucătorii, acuzați de lipsă de atitudine, de parcă ar trebui să vină Maica Tereza să-i motiveze. În plus, mai sunt și unii ziariști cârcotași care tot îl enervează cu întrebări despre schimbările pe care le face în timpul partidelor sau despre faptul că unii jucători cu experiență nu sunt folosiți, în loc să-l întrebe de sănătate, starea vremii sau să-i plângă pe umăr la cât ”ghinion” are. Norocul și-l mai face și omul cu mâna lui, dragă Tase… Să vedem ce va avea de spus conducerea clubului, în caz că va avea.

Rezultatele etapei a IV-a, seria I: CSMS Iași – FC Clinceni 0-2 (0-0), Farul Constanța – CF Brăila 0-1 (0-1), Unirea Slobozia – Dunărea Galați 3-1 (0-1), Rapid CFR Suceava – ACS Berceni 0-2 (0-1), Rapid București – SC Bacău 1-0 (0-0). Gloria Buzău și Unirea Tărlungeni au stat.

În clasament conduce FC Clinceni (10 puncte), urmată de CSMS Iași (9p) și Rapid București (8p). Pe ultimele locuri se află Gloria Buzău, Dunărea Galați, Unirea Tărlungeni (toate cu câte 1 punct) și Sport Club Bacău (0 puncte).

Etapa a V-a (28 septembrie): CSMS Iași – Unirea Slobozia, FC Clinceni – Farul Constanța, Gloria Buzău – Rapid CFR Suceava, CF Brăila – Rapid București, ACS Berceni – Dunărea Galați. Sport Club Bacău și Unirea Tărlungeni stau.

2 comentarii la „Fotbal, Liga a II-a / Sport Club Bacău e singura echipă fără puncte din eșalonul secund deși are un antrenor fără de greșeală”

  1. ne trebuie un antrenor nou…gen Poenaru care e familiarizat cu sportul rege fotbalul in bacau…si vreo doi jucatori batranii care sa ii invete ceva pe cei tineri ! Eu ma uit k antrenor de portari este Ignatescu…el a spart sticlele de vin la FCM BACAU si nu a fost un portar cu rezultate bune….lua gol de la mijlocul terenului…si acuma natreneaza portari..ce poate sa ii invete el? sincer…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.