Au jucat singure: Ştiinţa Bacău – Universitatea Târgovişte 40-19 (18-7)


Etapa a II-a a Diviziei A la handbal feminin a adus în Sala sporturilor din Bacău o echipă din Târgovişte care pare rătăcită în această competiţie. Oaspetele au părut o echipă adunată peste noapte şi trimisă oarecum cu forţa să joace, alcătuită din jucătoare care, în dese rânduri, lăsau impresia că nu se mai întâlniseră cu o minge de handbal.
În faţa unui asemenea adversar, antrenorul Ion Arsene a utilizat cu precădere tinerele jucătoare transferate în această vară, dar e greu de spus că un asemenea meci ar putea constitui o repetiţie înaintea meciului de săptămâna viitoare, de la Piatra Neamţ.
Târgoviştencele rămân cu unica satisfacţie de a fi deschis scorul, după care gazdele s-au jucat cu partenerele de întrecere, rezultatul fiind strâns faţă de diferenţa de valoare dintre cele două echipe.
ŞTIINŢA: Angheluţă, Anghel – Roşu (8), Ciurariu (7), Câlici (6), Vâlcu (4), Tocu (4), Burghel (3), Matei (2), Chiper (2), Chelaru (2), Cârligeanu (2), Amoagdei, Ilişescu. Antrenor: Ion Arsene.
UNIVERSITATEA: Prundaru, Pioaru – Liţă (8), Cristea (4), Pletea (3), Manea (2), Sănduleac (1), Buzăţoaia (1), Diţă, Calancea, Dobrică, Macovei, Butoi, Sfetcu. Antrenor: Aurel Iancu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.