Final cu scandal la Cupa „U75” de la Cluj-Napoca


Ultimul joc al Cupei „U75”, desfăşurată la Cluj-Napoca, a avut parte de un final urât. Echipa Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău s-a retras de pe teren în minutul 53 al meciului cu U Transilvania Cluj, la scorul de 24-24, atât din cauza arbitrajului, cât şi din cauza „luptelor” din teren, care riscau să degenereze.
„Am văzut multe la viaţa mea, dar ceea ce s-a întâmplat la Cluj depăşeşte orice limite ale normalului, paranormalului sau a ce vreţi dumneavoastră. Revenisem după ce gazdele au condus cu două goluri, în minutul 45 aveam noi patru goluri avantaj, iar de acolo toate mingile au fost acordate gazdelor. Eu înţeleg că arbitrii le mai dau gazdelor 5, 10, 15%, dar ce am păţit azi e inimaginabil. Ultimele 8 minute le-am jucat în 4 jucători. Au eliminat tot, de la jucători, până la medic şi manager. A fost, în primul rând, o greşeală a organizatorilor, că n-au adus arbitri în activitate la acest turneu. La ultimul meci au fost doi prieteni de-ai lor, retraşi din activitate. Decizia am luat-o în momentul în care au început să ne ameninţe, jucătorii au început să-şi dea pumni şi coate, şi am preferat să ne întoarcem acasă sănătoşi. Decât să ne fi părut rău că plecăm cu vreun jucător accidentat, mai bine să ne pare rău că n-am terminat meciul. N-am făcut niciodată aşa ceva, n-am vorbit niciodată de arbitri, dar meciul de la Cluj mi-a lăsat un gust amar”, a declarat antrenorul Gabriel Armanu pentru bacaulsportiv.ro.
„Capul răutăţilor” în incidentele de la Cluj-Napoca pare să fi fost antrenorul secund al gazdelor, Liviu Jurcă, personaj cunoscut pentru temperamentul său conflictual, dar care a depăşit orice limite ale bunului simţ la Cluj.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.