Startul noului sezon din ligile inferioare, amânat cu o săptămână


Federaţia Română de Fotbal a postat vineri pe site-ul propriu un comunicat prin care anunţă amânarea debutului sezonului 2010-2011 în eşaloanele 2 şi 3.
„Ca urmare a condiţiilor climaterice din ţara noastră şi a solicitării membrilor afiliaţi ai Federaţiei Române de Fotbal din eşaloanele competiţionale respective, Comitetul de Urgenţă al FRF a decis azi, 13 august 2010, să amâne cu o săptămână startul ediţiei 2010-2011 a campionatului Ligii a 2-a şi a 3-a.
Astfel, prima etapă a Ligii a 2-a nu se va mai disputa la data de 21 august a.c., ci la 28 august a.c. Toate celelalte etape ale turului vor avea loc cu o săptămână mai târziu comparativ cu programarea iniţială, ultima etapă a turului urmând să se joace, aşadar, în ziua de 4 decembrie a.c.
Acelaşi lucru se aplică şi în cazul Ligii a 3-a, întrecerea începând nu la 20, ci la 27 august a.c. Pe cale de consecinţă, ultima etapă a turului va avea loc în ziua de 3 decembrie a.c.”
, se spune în comunicatul federaţiei.
În mediile fotbalistice se comentează că, de fapt, decizia federaţiei s-ar datora presiunilor exercitate de numeroase cluburi cu probleme financiare, care nu au reuşit să se pună la punct cu pregătirile pentru noua stagiune.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.