Handbal, Liga Zimbrilor / Fără pretenții în fața dobrogenilor

CSM Bacău a început prost returul sezonului regulat din Liga Zimbrilor. Și nu atât rezultatul este supărător, cât evoluția dezlânată pe ambele faze, astfel că, în multe momente, echipa a arătat ca și cum s-ar fi format alaltăieri. E drept, a lipsit cel mai bun jucător al echipei din prima parte a sezonului, Bahdan Serhel, accidentat la un ”antrenament”, precum și Saldatsenka, și el accidentat la un meci al naționalei Belarusului. A lipsit și Mihai Huta, dar despre el clubul n-a anunțat nimic. Sretenovic a jucat doar faza de apărare, iar Păunică doar în repriza a doua, nu putem ști de ce, fiindcă suntem în continuare interziși de conducerea clubului.

De notat revenirea portarului Vlăduț Rusu, care a apărat două aruncări de la 7 metri, a lui Richie Freiwald, cel mai bun portar al echipei în sezonul trecut, dar exilat la echipa a doua, și nu în ultimul rând, întoarcerea fraților Bujor. De asemenea, am consemnat un nou debut în Liga Zimbrilor, cel a tânărului Sebastian Murariu. Băcăuanii stau în etapa următoare, din cauza retragerii Dunării Călărași, urmând să joace în etapa a XVIII-a, pe 27 februarie, cu Minaur Baia Mare.

CSM BACĂU – HC DOBROGEA SUD CONSTANȚA 22-29 (10-14) Arbitri: Mihai Pîrvu / Mihai Potîrniche

Bacău: Tamaș, Freiwald, V. Rusu 1 gol – Crnoglavac 6, Coric 4, M. Bujor 3, G. Bujor 3, Tîrzioru 2, Rotaru 2, Păunică 1, Capotă, Iordachi, Gal, Sretenovic, Stănică, Murariu. Antrenor: Sandu Iacob.

Constanța: Iancu, Vasile – Komogorov 6, Șandru 6, Andrei 4, Susanu 4, Nikolic 3, Simovic 2, Nistor 2, Ilie 1, Chiuffa 1, Chikovani, Stănescu, Ignat, Buricea, Bruj. Antrenor: Djordje Cirkovic.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.