Volei feminin / Sezon european încheiat pentru Știința Bacău

După cum evoluaseră lucrurile în partida de marți, era de așteptat ca Știința Bacău să piardă și manșa retur din 16-imile Cupei CEV, pe terenul sârboaicelor de la ŽOK Ub. Ceea ce nu era tocmai de așteptat a fost lipsa de ambiție a ”studentelor”, care a făcut ca echipa gazdă să câștige în mai puțin de o oră, setul al doilea fiind umilitor pentru băcăuance: 6-25 ! Asta a fost cu participarea în cupele europene în acest sezon, pentru echipa lui Florin Grapă urmează un nou mini-turneu în campionat, în care va juca, la sfârșitul săptămânii viitoare, cu CSM Târgoviște (organizatoare) și Rapid București.

Știința Bacău – ŽOK Ub 0:3 (-20, -6, -14). Știința: Ciocian 2 puncte (Blazevic 2), Cikiriz 11, Faleș, Vejkovic 3 (Dițu), Koleva 6 (Gorbe), Kasprzak 6 (Airoaie), Ciucu (Dzikowicz) – libero. Antrenori: Florin Grapă, Aurel Cazacu.

Un comentariu la „Volei feminin / Sezon european încheiat pentru Știința Bacău”

  1. pai pentru ca Florin Grapa e cel mai bun antrenor, sa aibe bunul simt si sa isi dea demisia si sa lase locul altui antrenor mult mai experimentat, sau are cumva de gand sa moare pe banca Stiintei? asta daca nu cumva e echipa lui mostenita

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.