Fotbal, Liga a III-a / Înfrângere în deplasare pentru CSM Bacău

CSM Bacău a debutat în noua ediție a eșalonului al treilea cu o deplasare la Viitorul Ianca, gazdele impunându-se cu 2-0 (1-0). Deși au controlat începutul de joc, băcăuanii n-au izbutit să se apropie periculos de poarta adversă, iar gazdele au deschis scorul la capătul primului sfert de oră, prin Radu. Până la pauză, jocul a fost echilibrat, fără ocazii clare de poartă. La pauză, antrenorul băcăuan Giani Florian a făcut două schimbări pentru a impulsiona jocul spre poarta adversă, însă, în minutul 60, fundașul Manta a fost eliminat după o intervenție în postură de utlim apărător. Oaspeții n-au mai izbutit să se apropie periculos de poarta adversă până la final, echipa gazdă reușind să mai înscrie o dată în prelungiri, prin Dima, la capătul unui contraatac.

Sunt dezamăgit de lipsa de atitudine, de erorile individuale și de ineficiența din atac. Trebuie să corectăm și să găsim rapid soluțiile pentru jocul de pe teren propriu cu CSM Focșani, o pretendentă la promovarea în Liga a II-a. Aștept cu adevărat o reacție din partea întregii echipe. Giani Florian (antrenor CSM Bacău)

În partida de la Ianca, echipa băcăuană a evoluat în alcătuirea: Bartok – Prențu, Maxim, Manta, Strat – Preda (46 Scorțanu), Adăscăliței – Nicodim (46 Căpușă; 80 V. Mocanu), Ungurenașu, A. Mocanu (65 Antal) – R. Istrate. Antrenor: Giani Florian.

Celelalte rezultate ale primei etape din seria a II-a: Sportul Chișcani – Sporting Liești 2-5, CSM Râmnicu Sărat – SC Oțelul Galați 1-0, Avântul Valea Mărului – Dacia Unirea Brăila 0-3 și CSM Focșani – CS Făurei 4-1.

În etapa viitoare, CSM Bacău va juca pe teren propriu (pe stadionul ”Aerostar”) sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17, cu CSM Focșani.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.