Fotbal, Liga a II-a / Echipa lui 0-1

A treia etapă, a treia înfrângere la același scor pentru Aerostar Bacău, 0-1. După două partide cu pretendente la promovare, băcăuanii au primit vizita unei echipe mai de nivelul lor, care începuse campionatul în etapa a doua cum nu se poate mai rău, cu un 0-4 acasă cu Petrolul. N-a fost să fie nici de data asta pentru ”aviatori”, care au făcut cel mai slab joc din cele trei de până acum.

Chiar dacă antrenorul Cristian Lupuț a făcut schimbări în echipa de start, acestea n-au adus niciun plus în jocul băcăuanilor, lent și previzibil. Greu de spus dacă Aerostarul a avut vreo ocazie clară de gol în 95 de minute, însă a irosit din nou cu seninătate câteva lovituri libere din preajma careului advers. De cealaltă parte, Reșița a avut un joc mult mai coerent, înscriind golul victoriei în minutul 40, când experimentatul Laurențiu Buș l-a învins pe Anca-Trip cu un șut în diagonală, din interiorul careului. De 3 ori 0-1 pentru Aerostar și se anunță vremuri grele. Foarte grele.

AEROSTAR BACĂU – CSM REȘIȚA 0-1 (0-1) Arbitru: Sorin Costreie (Buftea). Asistenți: Mihăiță Necula (Bucureşti) și Florian Alexandru Vişan (Galaţi).

Marcator: L. Buș (min. 40).

Aerostar: Anca-Trip – Ardei, Yabre, Moisi, Mureșan – Corban (46 H. Ilie), Chelaru (60 Manole), Chirilă, Burlacu (77 Danale) – Vraciu, Zaharia (46 Gavrilă). Antrenor: Cristian Lupuț.

Reșița: Cobrea – Lungu, Dudea, Dumitraș (60 Vasiu), Vădrariu – Dat (82 Breșneni), Danci, Boboc, L. Buș (73 Astafei) – Rașoveanu (60 Bagherea) – Matulevicius (82 Chera). Antrenor: Alexandru Pelici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.