Volei feminin, Divizia A1 / CSM Târgoviște – Știința Bacău 1:3 (-21, -22, 19, -17)

Victorie mare obținută miercuri de ”studentele” profesorului Florin Grapă în deplasare, la Târgoviște. Voleibalistele de la Știința Bacău au câștigat un meci extrem de important în lupta pentru ocuparea locului al treilea, pe care au revenit în urma acestui succes. De altfel, victoria de la Târgoviște a fost rezultatul unui joc foarte bun, mult peste ultimele evoluții din play-off, băcăuancele dominându-și adversarele la toate capitolele. Și nu numai adversarele, ci și o manieră de arbitraj pe alocuri ostilă, cu mingi clare oferite cadou gazdelor.

Primul set a fost condus în permanență de ”studente” și, chiar dacă gazdele s-au mai apropiat din când în când, băcăuancele au câștigat la 21 după un blocaj făcut de Djuric. Tot Dubravka Djuric a încheiat și setul al doilea, cu doi ași, după ce târgoviștencele reveniseră de la 16-20 la 22-22. După ce gazdele au câștigat pe final setul al treilea, Știința a făcut un set 4 magistral, cu căpitanul Rogojinaru la timonă, urcând în autocarul de Bacău toate cele 3 puncte. Lupta nu e, însă, încheiată, iar în week-end echipa lui Florin Grapă are un nou meci tare, acasă, cu Agroland Timișoara.

CSM Târgoviște: Calotă 1 punct (Smith), Collar 18 (Marciu 2), Roșca 10, Otasevic 8, Trică 9, Souza-Ziegler 8 (Fairs 12), Durr – libero. Antrenor: Guillermo Naranjo Hernandez.

ȘTIINȚA: Kapelovies 5 (Ciocian 3), Rogojinaru 20 (Filipaș), Djuric 9, Faleș 9 (Radu), Lupa 17, Cazacu 10, Albu – libero. Antrenor: Florin Grapă.

2 comentarii la „Volei feminin, Divizia A1 / CSM Târgoviște – Știința Bacău 1:3 (-21, -22, 19, -17)”

  1. Bravo Fetelor ! …dar mai e de luptat.primul hop cu Timisoara…apoi in functie de meciul Blaj cu Bucuresti…Hai Stiinta !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.