Fotbal / Botoșani – Bacău, la barajul de promovare în Liga a III-a

Miercuri dimineață, Federația Română de Fotbal a decis perechile care se vor duela la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Astfel, câștigătoarea Ligii a IV-a din județul Bacău va întâlni reprezentanta județului Botoșani, într-o dublă manșă ce va avea loc pe 16 și 23 iunie. La jumătatea competiției, ACS Gauss Bacău (echipă ce își dorește să preia din vară palmaresul FCM Bacău, urmând să se numească FCM 1950 Bacău) conduce în clasament, având un avans important, de șase puncte, față de a doua clasată, Viitorul Curița. În județul Botoșani, după disputarea turului, Liga a IV-a este condusă de Avântul Albești.

În altă ordine de idei, Comitetul Executiv al FRF a decis amânarea primei etape a returului din Liga a III-a, care ar fi trebuit să aibă loc la finele acestei săptămâni. Aerostar Bacău ar fi urmat să joace vineri acasă cu CSM Focșani 2007, etapa fiind amânată pentru 28 martie. În aceste condiții, returul va începe cu etapa a 17-a, pe 10 martie, când Aerostar va evolua în deplasare, la Bucovina Rădăuți.

Și prima etapă a returului Ligii a IV-a băcăuane (programată inițial pe 3 și 4 martie) a fost amânată, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.