Volei masculin, Divizia A1 / Unirea Dej – Știința Bacău 1:3 (-28, 21, -12, -16)

Voleibaliștii de la Știința Bacău au reușit o nouă evoluție foarte bună, impunându-se pe terenul Unirii Dej în patru seturi. Practic, echipa băcăuană și-a îndeplinit obiectivul cu patru etape înainte de finalul sezonului, diferența dintre ”studenți” și următoarele două clasate fiind de 12 puncte !

Băcăuanii și-au adjudecat primul parțial, care a fost extrem de echilibrat, după ce gazdele au avut primele două mingi de set, la 24-23 și 25-24. Ardelenii au egalat situația la seturi, însă băieții noștri au revenit în forță și au câștigat categoric ultimele două parțiale, obținând victoria care le asigură îndeplinirea obiectivului cu patru runde înainte de finalul campionatului. Felicitări !

Toți cei care am fost în teren ne-am făcut treaba și ne-am adus contribuția la această victorie. Setul al doilea l-am pierdut din cauza lipsei de concentrare și a unor greșeli neforțate. În continuare, am eliminat din greșeli, am servit și am preluat mai bine, am fost mai determinați și astfel am câștigat. Sincer, mă așteptam să ne îndeplinim obiectivul mai devreme, după felul în care am evoluat în acest sezon. Ciprian Vițelaru

În partida de la Dej, antrenorii Corneliu Păduraru și Eusebiu Țurcanu au utilizat formula: Ivkovic, Csoma, Marinca (Voinea), Cimili (Tîrcavu), Someșan, Vițelaru, Ghimeș – libero. Sâmbătă, de la ora 17, Știința va juca penultimul meci pe teren propriu al sezonului, cu U Cluj.

Un comentariu la „Volei masculin, Divizia A1 / Unirea Dej – Știința Bacău 1:3 (-28, 21, -12, -16)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.