Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – CSM Târgoviște 2:3 (21, -13, 15, -13, -10)

ȘȘtiința Bacău și CSM Târgoviște nu s-au dezmințit și au oferit un nou joc disputat și pe alocuri spectaculos. Din păcate, la fel ca în partida de sâmbătă, cu CSM București, băcăuancele au pierdut în tie-break. Spre deosebire de partida de acum patru zile, însă, gazdele au avut 1-0 și 2-1, iar oaspetele au revenit de fiecare dată, impunându-se în decisiv.

Primul set a fost și cel mai disputat, cu oaspetele având trei lungimi avans la primul time-out tehnic, acceași diferență înregistrându-se și la al doilea timp tehnic, dar în favoarea gazdelor. Știința s-a desprins la 19-15, târgoviștencele au egalat la 21, dar finalul le-a aparținut studentelor, cu un as al Anei Otasevic și un atac al Irinei Radu. Din păcate, setul a fost umbrit de reacțiile excesiv de nervoase ale antrenorului Dragan Nesic, supărat pe unele decizii ale arbitrilor.

Următoarele trei seturi au fost câștigate cu ușurință, alternativ, de cele două combatante. În timp ce oaspetele au mizat cu precădere pe gurile de foc Klisura și Collar, în tabăra băcăuană distribuția punctelor realizate a fost una echilibrată. Tie-breakul a fost început în forță de gruparea dâmbovițeană, pe serviciul Roxanei Ivanof, preluarea băcăuană clacând până ce oaspetele s-au dus la 6-0. Știința a dat impresia că poate reveni, a făcut 3-6, însă a fost doar un foc de paie, târgoviștencele desprinzându-se apoi la 14-4. La acest scor, echipa băcăuană a punctat de 6 ori consecutiv, însă CSM Târgoviște și-a valorificat cea de-a șaptea minge de meci, câștigând pentru prima dată la Bacău în acest sezon.

Știința: Zburova 2 puncte (Miclea 4), Perovic 12 (Radu 1), Otasevic 12, Faleș 12, Cazacu 10, Rogojinaru 12 (Bălțatu, Filipaș 1), Albu – libero. Antrenor: Florin Grapă.

CSMT: Calotă 3 (Brcic), Collar 20, Sobo 11, Ivanof 6, Klisura 27, Trică 16, Cebic – libero. Antrenor: Dragan Nesic.

Știința Bacău rămâne pe locul 4, iar duminică, de la ora 13.45, va juca din nou pe teren propriu, cu CSM Lugoj.

Un comentariu la „Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – CSM Târgoviște 2:3 (21, -13, 15, -13, -10)”

  1. din pacate ce am jucam noi anul asta, nu prea a fost volei .cand ei bataie la 4,cand castigi la 15 si iei bataie la 13,nu e tocmai ok. Dar…Hai Stiinta ! poate ne trezim tocmai in Finala Cupei !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.