Volei feminin / Două straniere vin la Știința Bacău săptămâna viitoare

nikoleta-perovicGrupele preliminariilor campionatelor europene s-au încheiat, iar România va merge la baraj. Asta înseamnă că Știința Bacău va fi lipsită în continuare de cele 4 jucătoare de la lot – Georgiana Faleș, Cristina Cazacu, Mihaela Albu și Denisa Rogojinaru. Barajul cu Ungaria se va disputa în dublă manșă, pe 1 și 9 octombrie, astfel că antrenorul Florin Grapă își va antrena lotul în formulă completă timp de mai puțin de o săptămână înainte de startul campionatului, prevăzut pentru 15 octombrie.

În schimb, în cursul săptămânii vitoare sunt așteptate la Bacău două voleibaliste care au evoluat în grupă cu România la preliminariile europenelor. Astfel, bulgăroaica Tsvetelina Zarkova va continua la gruparea băcăuană, unde a evoluat și în sezonul trecut. Cea de-a doua ”stranieră” este muntenegreanca Nikoleta Perovic (foto, 21 de ani), o universală care a evoluat în sezonul precedent la CSU Medicina Tg. Mureș.

Foto: vijesti.me

Un comentariu la „Volei feminin / Două straniere vin la Știința Bacău săptămâna viitoare”

  1. iar un centru…nu e prea mult ?iar anul trecut aproape nici nu l-am folosit in joc,iar cand a jucat nu a rupt gura targului.poate…mai altceva la echipa.Hai Stiinta !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.