Handbal, juniori II / CSSM Bacău a câștigat ultimul meci și grupa de la turneul semifinal 2

LPS Piatra Neamt - CSSM Bacau 24Tinerii handbaliști de la CS Știința Municipal Bacău s-au calificat fără probleme la turneul final, după ce au câștigat grupa B a turneului semifinal 2. Băcăuanii au trecut în ultimul meci de CSS 2 Baia Mare cu 34-23 (16-11) și vor merge la turneul final al campionatului.

Pot spune că nu am avut evoluții spectaculoase, am avut chiar anumite momente de indisciplină, care s-au rezolvat. În ultimul meci, CSSM Bacău a introdus o echipă care luptă pentru aur, iar acest lucru s-a văzut pe teren. Până la urmă, am terminat pe primul loc, am obținut biletele pentru turneul final și îi felicit pe jucătorii noștri. Gabriel Armanu

Lotul care a reușit calificarea la turneul final: Eugen Crăciunescu, Alexandru Păcuraru, Andrei Cozma, Ovidiu Screniuc (portari), Andrei Drăgan, Andrei Buzle, Robert Cojocaru, Răzvan Pușcuță, Ștefan Gherasim, Alexandru Tărcuță, Eduard Iordachi (linia de 9 metri), Andrei Iștoc, Alexandru Derlă, Ionuț Vamanu, Alex Brezan (extreme), Dragoș Dragomir, Andrei Totoi (pivoți).

Este a doua echipă de juniori a clubului CSSM Bacău care merge la turneul final, după cea de juniori I, dar nu și ultima. Vom reveni cu amănunte în cursul serii de duminică.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.