Săptămâna absurdă în handbalul românesc / Florentin Pera, dat afară de la HCM Roman

Florentin PeraDin câte se vede, ”specialiștii” din handbalul românesc au ales această săptămână pentru a-și da în petic. După alba-neagra cu barajul de promovare / menținere în Liga Națională de handbal masculin, conducătorii de la HCM Roman au comis-o într-un mod abject. L-au dat afară pe antrenorul Florentin Pera în ziua în care și-a scos din spital soția, care-i născuse la începutul săptămânii primul copil. Oribil.

Îmi pare rău că sunt tratat în acest mod, după ce, timp de 3 ani, am obținut cu echipa cele mai bune rezultate din istoria clubului, trei ani consecutivi calificați în cupele europene și două finale de Cupa României. Eu plec cu capul sus de la Roman și vreau, pe această cale, să le mulțumesc tuturor romașcanilor care au fost alături de mine și îi asigur că vor avea mereu un loc în inima mea. De asemenea, sunt mândru că am avut ocazia să lucrez cu aceste handbaliste, niște caractere deosebite. Adevărul este că auzisem ceva înainte de meciul de cupă de la Craiova, dar am primit asigurări că nu e nimic adevărat. Mai mult, întocmisem deja și programul de pregătire al echipei pentru această vară, am contactat echipele cu care urma să jucăm… Asta e, îmi pare rău și, repet, consider că plec cu fruntea sus de la Roman, fiindcă nu numai că mi-am îndeplinit obiectivele, dar le-am și depășit. Florentin Pera

Romanul nu este la prima despărțire neelegantă, existând antecedentele numite Ada Moldovan, Luciana Marin și Amelia Busuioceanu, cea din urmă venind la Bacău după ce a fost dată afară cu poliția de la antrenament.

Foto: hcmroman.ro

Un comentariu la „Săptămâna absurdă în handbalul românesc / Florentin Pera, dat afară de la HCM Roman”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.