Florin Grapă crede că Știința merita să câștige un meci, Darko Zakoc zice că a avut noroc la Bacău

Florin Grapa si Darko Zakoc

Florin Grapă: ”Îmi pare rău, mi-aș fi dorit să mai lungim această fază de play-off. Ne-am dorit mult, am fost aproape, dar n-a fost să fie, poate la anul. Am revenit de la 0-2, dar, din păcate, nu ne-a ținut și setul cinci. Astăzi am suferit la preluare, la serviciu și poate și un pic la blocaj, aici s-a făcut și diferența în tie-break. Sincer, cred că, din al doilea meci de la Blaj și cel de azi, am fi meritat să câștigăm măcar unul. Ne vom lupta până la capăt pentru medalia de bronz, n-am nicio preferință pentru adversara din finala mică.”

Darko Zakoc: ”Nu știu ce s-a întâmplat în setul al treilea cu echipa noastră, care a avut o altă față comparativ cu primele două seturi. Cred că jucătoarele s-au gândit că meciul e terminat. Eu am remarcat și după meciul de la Blaj creșterea de formă a echipei din Bacău, care nu avea nimic de pierdut. Știința a jucat foarte bine, a arătat atitudine, iar noi am avut noroc că am câștigat cu 3-2. Cred că, în final, diferența a fost făcută de calitatea individuală în faza de atac, dar și de faptul că jucătoarrele noastre au fost liniștite în tie-break.”

4 comentarii la „Florin Grapă crede că Știința merita să câștige un meci, Darko Zakoc zice că a avut noroc la Bacău”

  1. Felicitari, Stiinta Bacau pentru jocul prestat! Mult succes in finala mica! Va multumim pentru ospitalitate! A fost un meci pe cinste, la care ma bucur ca am luat parte. Sunt din Blaj!

  2. Cred ca daca batea Stiinta sambata putea sa se complice situatia destul de rau pentru Blaj. Nu e de neglijat efectul psihologic pe care l-ar fi avut ruperea invincibilitatii Blajului, care a crezut ca semifinala e castigata dinainte si ar fi putut intra in degringolada (cam cum a patit Stiinta anul trecut cu Targoviste, plecata fara sanse in semifinale). Mare pacat ca n-am vazut si meciul 4.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.