Volei masculin, Divizia A2 / Știința Bacău – Dacia Buzău 3:0 (15, 16, 18)

Stiinta Bacau - Dacia Buzau 264 de minute le-au fost suficiente voleibaliștilor de la Știința Bacău pentru a-și trece în cont ultimele 3 puncte din sezonul regulat. ”Studenții” băcăuani au obținut o victorie lejeră în fața Daciei Buzău, la capătul unui meci pe care l-au controlat aproape în toalitate. Excepție a făcut debutul setului secund, când oaspeții au condus cu 6-2, pe serviciul lui Cheagă, însă la primul time-out tehnic gazdele au intrat cu avantaj minim. Mario Drăghici a evoluat puțin în setul al doilea, el acuzând o ușoară accidentare, însă înlocuitorul său, Andrei Sărăcuțu, s-a achitat cu brio de sarcini.

Știința Bacău termină sezonul regulat pe primul loc în ierarhia seriei Est, în fața Stelei, dar pentru primele două clasate urmează o ilogică pauză competițională de 2 luni. Ce-o fi fost în mintea federalilor care au gândit programul competițional ? Știința și Steaua vor mai juca abia la începutul lunii aprilie, când e programat turneul la care vor mai participa echipele ce se vor impune în play-off-ul unde se vor confrunta ocupantele locurilor 3-6.

Știința Bacău: Andrei Achimescu, Roberto Lazăr, Eduard Ocunschi, Andrei Sărăcuțu, Ciprian Vițelaru, Răzvan Purice, Andrei Ursache – libero. Au mai jucat: Mario Drăghici, Victor Tîrcavu, Ștefan Cazacu, Ionuț Todoruț, Cosmin Matei. Antrenori: Corneliu Păduraru și Eusebiu Țurcanu.

Dacia Buzău: Cristian Oprea, Cornel Tiboacă, Mădălin Preda, Bogdan Corbu, Marius Cheagă, Remus Samoilă, Dragoș Țîrlea – libero. A mai jucat Răzvan Bogdan.

4 comentarii la „Volei masculin, Divizia A2 / Știința Bacău – Dacia Buzău 3:0 (15, 16, 18)”

    1. În aprilie este turneu la care merg Știința, Steaua și cele 2 din play-off. Primele 2 clasate de aici merg la turneul de promovare cu 2 din seria Vest, joacă fiecare cu fiecare, iar primele 2 promovează.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.