Volei masculin, Divizia A2 / Știința Bacău – CSM Suceava 3:1 (-26, 22, 13, 18)

Stiinta Bacau - CSM Suceava 16Voleibaliștii de la Știința Bacău au obținut o nouă victorie pe teren propriu, după o altă partidă spectaculoasă. Cu gândul, probabil, la derby-ul câștigat cu Steaua, băcăuanii au avut un început de meci mai slab, comițând erori la toate capitolele, dar mai ales la preluare. Așa s-a făcut că sucevenii au condus mai tot timpul, dar gazdele au întors de la 20-23, punctând de 4 ori consecutiv, dar fără a valorifica 3 mingi de set, la 24-23, 25-24 și 26-25. Cu un coordonator extrem de inspirat, în persoana lui Sasu, oaspeții au profitat de prima minge de set de care au beneficiat, adjudecându-și primul parțial.

Știința a început setul secund cu tânărul Sărăcuțu în locul lui Vițelaru, schimbare ce s-a dovedit foarte inspirată, în condițiile în care ”șeptarul” băcăuan a fost MVP-ul meciului, excelent la serviciu și atac. Alături de el, veteranul Drăghici a făcut din nou spectacol, Lazăr a excelat la blocaj, cei trei fiind motoarele care au împins formația gazdă către o victorie scontată, dar care părea incertă, după cum decurseseră lucrurile în primul set. Știința Bacău rămâne pe primul loc în seria Est a Diviziei A2, iar în ultima etapă a sezonului regulat va juca tot acasă, sâmbătă, 6 februarie, de la ora 12, cu Dacia Buzău.

Știința Bacău: Andrei Achimescu, Eduard Ocunschi, Roberto Lazăr, Mario Drăghici, Ciprian Vițelaru, Răzvan Purice, Andrei Ursache – libero. Au mai jucat Andrei Sărăcuțu și Ștefan Cazacu. Antrenori: Corneliu Păduraru și Eusebiu Țurcanu.

CSM Suceava: Andrei Sasu, Vlad Mihuț, Lucian Huțuleac, Andrei Giurcă, Robert Petraru, Marius Gontariu, Tudor Orășanu – libero. Au mai jucat Andrei Tanasă și Emanuel Amariei. Antrenor: Victor Pancu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.