Mai jos nu se poate / Știința Bacău – Spartac București 25-25 (12-13)

Stiinta Bacau - Spartac BucurestiAm mai spus-o și o repetăm: e tragică situația în care a ajuns o multiplă campioană a României și deținătoare a Cupei Cupelor. Egalul obținut pe teren propriu cu noroc în fața unei tradiționale codașe a eșalonului secund confirmă că mai jos de-atât nu se poate. Meciul a fost o tragi-comedie a erorilor, care mai de care mai caraghioase, astfel încât să scrii o cronică a evenimentului de sâmbătă dimineață e un exercițiu aproape imposibil. Arbitrii gălățeni Daniel Basso și Florin Tofan s-au încadrat perfect în tabloul general, cu o prestație execrabilă, care a exasperat ambele tabere.

Știința: Diana Ivanov, Anamaria Miholcă – Laura Verșescu (7 goluri), Iuliana Faig (7), Crina Croitoriu (4), Alina Bucă (3), Ana-Maria Ciurariu (2), Oana Zaharescu (2), Anca Manole, Cornelia Țocu, Georgiana Cășeriu. Antrenori: Costel Oprea și Constantin Hornea.

Spartac: Mihaela Fînaru, Andreea Codreanu – Alina Petrescu (6), Andreea Răpciugă (5), Alis Halmagyi (5), Monica Stănescu (4), Cristina Marinescu (3), Ana-Maria Zamfir (2). Antrenor: Dan Cărămizaru.

Un comentariu la „Mai jos nu se poate / Știința Bacău – Spartac București 25-25 (12-13)”

  1. Din păcate nu precizați niciodată faptul ca echipa Spartac nu este o echipa profesionista. Echipa Spartac București este o echipa formata din jucătoare care fac antrenament de maxim 3x/ săptămâna și principala lor activitate nu este handbalul. Fetele au joburi în diferite domenii. Astfel ca as numi fiecare victorie sau egal din partea unei astfel de echipa o surpriza frumoasa pentru handbalul jucat din pura placere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.