Handbal masculin, Divizia A / GSIP Moreni – CSSM Bacău 20-37 (8-20)

GSIP Moreni - CSSM BacauCSSM Bacău a câștigat fără probleme partida din etapa doua a Diviziei A, pe terenul unei echipe care încasase 59 de goluri la Constanța, cu o săptămână înainte. Partida s-a disputat într-o sală din Târgoviște și a început cu întârziere, din cauza unei competiții de baschet pentru copii.

La debutul oficial în tricoul CSSM Bacău, ucraineanul Ievgen Buinenko și-a sărbătorit ziua de naștere (a împlinit 23 de ani) cu 10 goluri marcate. Gazdele au deschis scorul, iar aceasta a fost singura dată când au condus pe tabela de marcaj. Băcăuanii au marcat de opt ori consecutiv, intrând mai apoi la pauză cu un avantaj de 12 goluri.

Așa cum era de așteptat, băcăuanii au controlat și repriza secundă, chiar dacă nu au mai fost la fel de prolifici ca în prima, în timp ce gazdele au marcat mai mult. S-a terminat 20-37, iar pentru echipa pregătită de Bogdan Voica urmează, în week-end-ul viitor, primul examen important al sezonului, partida de pe teren propriu cu CSU Suceava. În partida de la Târgoviște, pentru CSSM Bacău au înscris: Buinenko (11), Uruianu (7), Rață (4), Dumitriu (3), Moisă (3), Acatrinei (2), Popia (2), Juverdianu (2), Cotinghiu (1), Câmpan (1), Liță (1). Robert Gal nu a făcut deplasarea, fiind incomplet refăcut după accidentarea din etapa precedentă.

Alte rezultate ale etapei a III-a: LPS Piatra Neamț – Vicov Bucovina 44-27, ACS HD Teleorman Alexandria – Poli Unistil Iași 32-32, HC Buzău 2012 – CSU Târgoviște 37-20, HC Farul Constanța – Cimentul Bicaz 52-24, CSM II București – Atletico Alexandria 36-38. Partida CSU Suceava – HC Dobrogea Sud Constanța se dispută luni.

Foto: Victor Eugen Mihai

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.