Declarații după Sport Club Bacău – Dacia Unirea Brăila 0-1

Cristian PopoviciCristian Popovici (antrenor SC Bacău): ”E greu de vorbit după o înfrângere la primul meci acasă. Am sperat și am crezut că putem învinge Brăila dar, din păcate, au fost mult peste noi, în primul rând la prospețime, fiindcă au câștigat majoritatea duelurilor 1 la 1. Ne rămâne ca, săptămâna viitoare, să câștigăm la Vaslui în Cupa României, iar apoi să venim cu toate cele 3 puncte de la Pojorâta. Noi continuăm să jucăm practic cu un singur vârf, atâta timp cât juniorul pe care-l folosim pierde toate mingile, spre deosebire de juniorul Brăilei, care ne-a dat gol. Suferim la capitolul jucătorilor U19, nu vreau să se înțeleagă că aș căuta scuze, până la urmă va trebui să ne ducem crucea în aceste condiții. Va trebui ca aportul jucătorilor experimentați pe care-i avem să fie unul mai mare. Ne trebuie mai multă dăruire, mai multă inspirație în fața careului advers, de altfel astăzi nu ne-am creat decât o ocazie, cea a lui Dumitriu. Pentru meciul de miercuri, din Cupa României, e clar că vor apărea schimbări în echipă, îl am pe Grumezescu, de exemplu, pe care nu l-am folosit deloc, vor fi cam 5-6 modificări.”

Alin PanzaruAlin Pânzaru (antrenor Dacia Unirea Brăila): ”Mă bucur că e prima oară în istoria Sport Clubului când reușim să-i învingem. Reușisem până acum doar să mai ciugulim câte un punct și eram mult în urma lor la acest capitol. Victoria noastră a venit după un joc bun la toate capitolele: preocupare, dăruire, ocazii. Păcat că, la fel ca în meciul din etapa trecută cu Suceava, nu reușim să tranșăm mai repede disputa, în ciuda ocaziilor avute. Una peste alta, am obținut trei puncte italienește și consider că e o gură de oxigen, mai ales că anul acesta e o situație complicată pentru accederea în play-off și o miză mare pentru rămânerea în Liga a II-a. Echipa din Bacău rămâne una importantă a eșalonului secund, a prins doi ani la rând play-off-ul, are constanță și, dacă e în primele 6 echipe, înseamnă că are valoare, iar noi, dacă i-am bătut, la fel. Cred că, pentru ei, faptul că au fost egalați în prelungiri etapa trecută, la Călărași, a însemnat un descendent moral, o palmă morală.”

Un comentariu la „Declarații după Sport Club Bacău – Dacia Unirea Brăila 0-1”

  1. Vrei rezultate ..domnu popovici ..?? Transfera pe dobos… Liber …gheorghiu..vrea sa joace acasa….boboc…alt bacauan si lista continua..lasa ambitiile prostesti si adu jucatori de valuare …lasa.ne cu jocul tau anti aerian…pune si vb cu poenaru si adu mai repede jucatori

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.