EXCLUSIV / Bogdan Voica: ”Sper să compensăm lipsa de experiență prin dăruire și agresivitate”

Bogdan VoicaLa finalul amicalului de miercuri, cu CSM Focșani, am realizat un interviu cu Bogdan Voica despre stadiul pregătirilor formației CSSM Bacău pentru sezonul ce va debuta în toamnă.

Reporter: Câteva vorbe despre meci pentru început…

Bogdan Voica: A fost un meci cu un adversar destul de incomod, ne așteptam la cu totul și cu totul alt meci după ce am câștigat meciul trecut cu ei la o diferență considerabilă.  Totuși, i-am avertizat pe băieți că meciul va fi altul, lucru care s-a și văzut. Suferim în continuare la capitolul finalizare și mai ales în relațiile unul la unul cu portarul. Vreau să mai adaug faptul că lipsa de experiență își spune cuvântul, dar eu sper să o compensăm printr-o dăruire mai mare și prin agresivitate. Suntem conștienți că mai avem mult de muncă, după cum știți este o echipă total nouă, cu mulți jucători aduși din diferite zone și durează puțin până îi vom pune pe toți pe același făgaș.

R.: Cum decurge procesul de omogenizare și de fixare a relațiilor de joc, după trei săptămâni de pregătire?

B.V.: Aici încă avem de suferit, pentru că timpul a fost cam scurt și nu prea am avut timp să lucrăm la capitolul omogenizare și la capitolul relații de joc. Suferim și în apărare la relațiile de doi la doi, chiar și unul la unul, dar eu sper să remediem aceste probleme cât mai repede.

R.: Sunt și aspecte pozitive ce trebuie spuse în momentul acesta?

B.V.: Bineînțeles că sunt, doar că acum nu pot să le evidențiez, deoarece sunt cam estompate de capitolele negative. Mă bucură faptul că Buinenko s-a adaptat destul de repede la cerințele noastre, la jocul nostru, însă nu vreau să fie singurul care face chestia asta, vreau să se alinieze și ceilalți cu el și să fie un tot unitar.

R.: Mai sunt posturi unde sunt necesare întăriri?

B.V.: Cu siguranță în extrema dreaptă avem nevoie de întăriri, eventual și inter dreapta, doar că aceștia sunt jucători rari și sunt greu de găsit. Am tot căutat, numai că sunt foarte greu de găsit la ora actuală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.