Handbal masculin / CSSM Bacău – CSM Focșani 26-27 (13-16), în meci amical

CSSM Bacau - CSM Focsani 1Handbaliștii de la CSSM Bacău au pierdut primul meci disputat în fața propriilor suporteri, circa 100, veniți miercuri seară pentru a-i vedea la lucru împotriva celor de la CSM Focșani. A fost un meci foarte încrâncenat pentru un joc de pregătire, cu dispute între băncile tehnice și arbitri, dar și între jucători, unele chiar cu iz infantil. Astfel, focșăneanul Ragea s-a supărat teribil pe Uruianu fiindcă i-a spus ”fraier”. Ca și cum anul trecut, când dădea pumni pe semicerc pentru Vaslui în Liga Națională, adversarii îl întâmpinau cu replici de genul ”vai, domnu’ Ragea, dar vă rog eu mult să nu mă mai loviți, că nu se cade”.

Revenind la meciul de miercuri, tinerii handbaliști băcăuani au ratat exasperant (26 de goluri din 51 de aruncări), de foarte multe ori în situație de 1 la 1 cu portarul advers, fapt ce l-a adus în pragul crizei de nervi pe Bogdan Voica. De asemenea, echipa duce acut lipsa unei extreme dreapta și nu putem să nu ne amintim vremurile când Știința avea și 4 jucători pe acel post. Se vede clar că relațiile de joc sunt în lucru, de altfel normal dacă ținem cont că avem de-a face cu o echipă care a luat-o de la zero cu doar trei săptămâni în urmă. În afară de poartă și de pivoți, lucrurile au scârțâit serios la băcăuani, dar nu e neapărat un capăt de țară, fiindcă mai sunt 3 săptămâni și jumătate până la startul campionatului. Până atunci, erorile vor mai fi scuzabile.

Oaspeții au fost la conducere în majoritatea timpului, băcăuanii au revenit în ultimele 10 minute și au egalat, au avut chiar atacul cu 40 de secunde înainte de final, au ratat, iar Focșaniul a marcat golul victoriei cu 7 secunde înainte de ultimul fluier. Următorul meci al celor de la CSSM Bacău va avea loc marți, 18 august, tot pe teren propriu, cu Politehnica Iași.

CSSM Bacău: Tamaș (7 interv.), Bobeică (9 interv.), Freiwald (4 interv.) – Moisă (6 goluri / 8 aruncări), Uruianu (4/9), Buinenko (4/12), Rață (3/4), Dumitriu (2/2), Liță (2/3), Gurănescu (2/3), Câmpan (1/3), Juverdianu (1/3), Ciubotariu (1/2), Gal (0/1), Acatrinei (0/1), Cotinghiu, Popia. Antrenor: Bogdan Voica.

CSM Focșani: Marocico (12 interv.), Ungureanu (3 interv.), Rusu (4 interv.) – Popa (10/15), Năstăsie (4/5), Eros (4/6), Voinea (3/4), Cadar (2/5), Ragea (1/1), S. Rotaru (1/3), Ștefan (1/1), Neață (1/2), Nelu (0/2), Mocanu (0/3), Gheorghe, Smeu, Gramatic. Antrenor: Viorel Ciubotaru.

Arbitri: Ionuț Ifrim și Ovidiu Ilisei.

2 comentarii la „Handbal masculin / CSSM Bacău – CSM Focșani 26-27 (13-16), în meci amical”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.