Volei feminin / Universitatea ”Vasile Alecsandri” Bacău s-a calificat în finala Campionatelor Europene Universitare

Universitatea Vasile Alecsandri Bacau - Universitatea St. GallenEchipa de volei feminin a Universității ”Vasile Alecsandri” Bacău participă, în aceste zile, la campionatele europene universitare, ce se desfășoară în Italia, la Camerino. În faza grupelor, echipa pregătită de profesorul Aurel Cazacu a câștigat toate cele 3 partide cu 3:1, trecând de echipele

universităților din Groningen (Olanda), Camerino (Italia) și Tambov (Rusia). În sferturile de finală, băcăuanele au trecut în trei seturi de elvețiencele de la St. Gallen. Sâmbătă, în semifinale, Universitatea ”Vasile Alecsandri” Bacău a învins cu 3:1 (11, -20, 10, 10) Universitatea din Wroclaw (Polonia) și va juca duminică după-amiază finala cu rusoaicele  de la Tambov, pe care le-au bătut deja în grupă.

Lotul echipei băcăuane este alcătuit din: Sabina Moisa, Tatiana Lupu, Lorena Ciocian, Mihaela Albu,  Ioana Baciu (Știința Bacău), Roxana Bacșiș (CSM București), Melinda Sipoș (Penicilina Iași), Cătălina Lungu, Valentina Pătrășcanu și Andra Ciucu (fără echipă, studente).

Foto: cuscamerino.it

2 comentarii la „Volei feminin / Universitatea ”Vasile Alecsandri” Bacău s-a calificat în finala Campionatelor Europene Universitare”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.