Handbal masculin / Altă echipă, alt antrenor, altă ligă

Bogdan Voica 1Handbalul băcăuan nu va mai avea nicio echipă în primul eșalon în sezonul viitor. Chiar dacă au existat speranțe pentru încropirea unui lot care să permită participarea în Liga Națională, acest lucru nu a fost posibil, astfel încât CSSM (Clubul Sportiv Știința Municipal) Bacău va lua startul în Divizia A. Nu o vom numi Știința, pentru a nu crea confuzii: e vorba de altă grupare față de fosta vicecampioană.

Răducu Tamaș e singurul ex-vicecampion care va rămâne la Bacău, alături de foștii componenți ai echipei secunde, Adrian Liță, Mihai Cotinghiu, Bogdan Moisă și Daniel Bobeică. La începutul lunii trecute, gruparea băcăuană a transferat 4 internaționali de tineret – Robert Gal, Richard Freiwald, Ionuț Uruianu și Gabriel Dumitriu. De asemenea, CSSM Bacău i-a înregimentat și pe Florin Ciubotariu (ex-UCM Reșița, CSU Suceava și Poli Timișoara), Alexandru Juverdianu (Steaua) și Bogdan Rață (fost la Știința 2, a evoluat în returul campionatului trecut la HC Vaslui). De la echipa de juniori I pot fi utilizați doar 2 jucători, iar aceștia vor fi, după toate probabilitățile, Dragoș Hanțaru și Ionuț Broască.  Antrenorul principal al echipei manageriate de Gabriel Armanu va fi Bogdan Voica.

Mai multe vom afla miercuri, la conferința de presă la care vor participa Gabriel Armanu, Bogdan Voica, directorul CSSM Bacău, Bogdan Milon și viceprimarul Radu Ababei.

 

4 comentarii la „Handbal masculin / Altă echipă, alt antrenor, altă ligă”

  1. Multumesc celor care au reusit aceasta performanța.Eu o sa susțin aceasta echipa si o sa merg incontinuare la sala.Respect RADUCU TAMAS!

  2. Felicitari celor care au ramas, multumiri si recunostiinta celor care au ramas pana la finele sezonului in grup DAR.. RUSINE si multe altele (scuzati expresia) CELOR din PRIMARIE si celor care au „CONTRIBUIT” la acest dezastru !!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.