Fotbal, juniori / Comportare onorabilă a micuților de la FC Bacău în Bulgaria

FC Bacau la Junior's Cup Izida 2015 (10)Fotbal Club Bacău a lăsat o impresie frumoasă și afara României. Grupele 2005 și 2008 au participat la turneul international JUNIOR’S  CUP  IZIDA, Bulgaria, acolo unde școala de fotbal din Bacău a terminat pe locurile patru și cinci, la capătul unor meciuri în care jucătorii antrenați de Cristi Hăisan și Vasile Jercălău au demonstrat că Bacăul e o pepineră pentru fotbalul românesc și nu numai.

Grupa 2005 a remizat cu Academia Gheorghe Hagi, 2 la 2, iar grupa 2006  a învins la scor, 5-2, Steaua Noua Generație.

 

Egal cu Academia Gheorghe Hagi

FC Bacău, grupa 2005: Robert Hăisan, Bogdan Bercovici, Bryan Cadar, Ștefan Mihăilă, Denis Sumănaru, Patrick Gălățanu, Traian Ciubotaru, Marian Pruteanu, Lucas Mihăilă, Tudor Antohi, Emanuel Tomiță și Ștefan Ciuchi. Antrenor: Cristi Hăisan

Grupa A

Rezultate:

FC Bacău – Dunava Ruse (Bulgaria): 2-0 (au marcat: Ștefan Mihăilă și Denis Sumănaru)

Academia Gheorghe Hagi – FC Bacău:  2-2 (au marcat: Traian Ciubotaru și Marian Pruteanu)

FC Bacău – Cherno More Varna (Bulgaria) : 1-1 (a marcat: Denis Sumănaru)

La finalul meciurilor din grupă, Fotbal Club Bacău  s-a clasat pe locul doi și a jucat în semifinale cu Școala de Fotbal “Toni Doboș”, meci pe care elevii lui Cristi Hăisan l-au pierdut cu 5 la 1.

In finala mică, FC Bacău a întâlnit Farul Constanța. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 1 la 1, și s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Farul Constanța s-a impus cu 5 la 4, și astfel Fotbal Club Bacău a terminat turneul pe locul patru.

Cristi Hăisan – antrenor FC Bacău, grupa 2005

“Am lăsat o impesie bună și ăsta e lucrul cel mai important. Mă bucur că am întâlnit adversari de calibru, iar meciul cu Academia Hagi a fost unul de afiș, dar și în celelalte jocuri copiii au avut evoluți foarte bune. Un turneu reușit chiar dacă am ratat podiumul la loviturile de departajare. Acolo e o loterie. Astăzi pierzi, mâine câștigi

 

Nu au pierdut niciun meci, regulamentul i-a dezavantajat

 

FC Bacău, grupa 2006: Dragoș Mireanu-David Pavăl, Florin Mihăilă, David Păduraru, Daniele Dumitru, Tudor Belciu, Denis Jadev, Radu Păun și Nicholas Horvat. Nuțu Robert

Rezultate:

Grupa A

FC Bacău – Steaua Noua Generație 5-2 (au marcat: Florin Mihăilă – 3, Nicholas Horvat și Daniele Dumitru)

FC Bacău – Juniorul București 1-1 (a marcat:Nicholas Horvat)

Dobrudja Dobrich – FC Bacău 2-2 (au marcat:Tudor Belciu și Daniele Dumitru)

Fotbal Club Bacău a terminat grupa pe locul doi și a jucat pentru locurile 5-6, regulamentul fiind nefavorabil, de această data.

În ultimul joc official, FC Bacău a învins cu 3 la 0 Farul Constanța, și a terminat pe locul cinci.

În afara turneului, FC Bacău, 2006, a mai disputat un meci amical contra celor de la

Vasile Jercălău – antrenor FC Bacău-2006
“Primul turneu internațional ne-a adus în față adversari din școli de fotbal cu tradiție. Am avut un start foarte bun, după care am întâlnit Juniorul București, formație care altădată ne-a învins, dar acum am le-am fost egali, ceea ce înseamnă că echipa noastră crește de la o zi la alta. Am terminat grupa pe locul doi, cu o victorie și două remize, dar nu am prins biletul pentru semifinale. În meicul pentru locurile 5-6, am învins Farul Constanța, echipă care s-a clasat tot pe locul doi într-o altă grupă, și ne-am clasat pe locul cinci. Nu suntem vânători de rezultate, jocul ne interesează”

Cătălin Cojocaru-P.R. FC Bacau

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.