Fotbal, Liga a II-a / Sport Club Bacău încheie sezonul pe locul 4

Sport Club Bacau - Academica Arges 1Sport Club Bacău a încheiat sezonul de Liga a II-a cu o remiză albă, pe teren propriu, în compania viceliderei seriei, Academica Argeș. Lipsită de mai mulți jucători de bază, după arbitrajul scandalos de miercuri, de la Voluntari, al constănțeanului Eduard Ioniță, echipa băcăuană s-a comportat onorabil în fața unui adversar mai valoros. Din păcate, însă, deși lipsit de miză, meciul a fost unul de un nivel slab.

Gruparea băcăuană încheie sezonul pe un loc 4 onorabil, dacă ținem cont de faptul că echipa a fost la un pas de desființare. De altfel, jucătorii sunt în continuare neplătiți din ianuarie și e meritul cuplului Popovici – Poenaru că echipa a jucat în aceste condiții. Rămâne de văzut ce fonduri se vor aloca pentru sezonul viitor, în care, oricum, nu se va putea vorbi de promovarea pe prima scenă.

SPORT CLUB BACĂU – ACADEMICA ARGEȘ 0-0

 SC Bacău: Petrariu – Mihălăchioae, Ursu, Taban, Drugă – Luncanu (min. 73 Căinari), L. Dumitriu, Țuțu, Pungă (min. 79 Strugariu) – Vraciu, A. Pavel (min. 61 Curiliuc). Antrenor: Cristian Popovici.

Academica: C. Lungu – Vențer (min. 69 S. Chițu) Vițelaru, Fl. Popa, A. Radu – Cr. Pușcaș, S. Stancu – V. Munteanu. H. Kone (min. 61 Vezan), Deletic (min. 46 C. Dedu) – Pătulea. Antrenor: Ciprian Urican.

Cartonașe galbene: Țuțu (min. 36) / Cr. Pușcaș (min. 38).

Spectatori: 200.

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); Asistenţi: Dragoş Baluna (Bucureşti) şi Vasile Dan Popescu (Buzău).

Un comentariu la „Fotbal, Liga a II-a / Sport Club Bacău încheie sezonul pe locul 4”

  1. Daca in liga 2 vor fi 2 serii, Bacaul va avea de luptat cu Rapid si Otelul. Ceahlaul, probabil, se va desfiinta, Academica se va duce in cealalta serie. Numai in play-off (10 meciuri), Bacaul a fost pe locul 3.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.