Handbal / Știința MD Bacău a încheiat cel mai slab sezon de la revenirea în Liga Națională

Stiinta Bacau la Baia MareSâmbătă seara, la Odorheiu Secuiesc, Știința Municipal Dedeman Bacău a încheiat cu o înfrângere (29-34) cel mai slab sezon de la revenirea pe prima scenă a handbalului masculin românesc. Deși, în vară, era anunțat ca obiectiv, cu mare pompă, titlul de campioană, evoluțiile fostei vicecampioane au lăsat de dorit, iar sezonul regulat a fost terminat pe locul 7. Nici n-a fost de mirare, în condițiile în care a fost adus un antrenor fără experiență și fără palmares, iar ca bonus, cel mai slab străin care a evoluat vreodată în Liga Națională de handbal masculin, ne referim, desigur, la Tin Tokic. Mai mult, începând din luna ianuarie, jucătorii nu și-au mai primit salariile, ceea ce a dus la forme inedite de protest, printre care și o poză printre sicrie la o firmă de pompe funebre din București, ceea ce i-a înfuriat pe factorii de decizie ai sponsorului Dedeman, care nu numai că își îndeplinise obligațiile contractuale, dar oferise și sume suplimentare.

De-acum, viitorul handbalului masculin băcăuan e la mâna jucătorilor care au de primit restanțe salariale. Deși lunea trecută au primit o ofertă (singura, de altfel) prin intermediul profesorului Florin Grapă, handbaliștii Științei n-au dat niciun răspuns. În aceste condiții, e foarte probabil ca, din toamnă, să nu mai avem handbal în primul eșalon. Rămâne de văzut ce va fi săptămâna viitoare, când, se-aude, o parte dintre jucătorii Științei ar putea avea o întâlnire cu presa.

 

2 comentarii la „Handbal / Știința MD Bacău a încheiat cel mai slab sezon de la revenirea în Liga Națională”

  1. Este adevarat ca acesta a fost cel mai slab sezon al stiintei, dar baietii merita felicitati pentru ca au luptat pana la final pentru aceasta echipa si pentru suporteri!

  2. M.A. – de acord total cu tine !!
    ps: RUSINE FACTORILOR de DECIZIE din PRIMARIE si mai departe…. CINSTE CELOR care au tinut STEAGUL SUS indiferent de situatie !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.