Avancronică / Știința MD Bacău – Dunărea Călărași (duminică, ora 17)

Stiinta Bacau - Dunarea CalarasiDuminică după-amiază, Știința Municipal Dedeman Bacău joacă penultimul meci din acest sezon și să sperăm că nu va fi penultimul acasă și din istoria echipei. După ce a părăsit cu fruntea sus lupta pentru medalii, gruparea băcăuană joacă pentru onoare și pentru suporteri. ”Pentru ei luptăm”, a spus Marius Bondar acum două zile, extrema Științei dând asigurări că handbaliștii băcăuani se vor bate până la capăt, chiar dacă sunt în continuare neplătiți. De aceea, sperăm ca suporterii băcăuani să vină în număr cât mai mare, pentru a-și demonstra atașamentul față de echipa care le-a adus atâtea bucurii în ultimii 8 ani.

Ca și Știința, Dunărea Călărași a ieșit din lupta pentru titlu după o victorie acasă și două înfrângeri în deplasare. În sezonul regulat, cele două echipe și-au împărțit victoriile, fiecare impunându-se pe terenul celeilalte. Din păcate, călărășenii au ținut să anunțe că au semnat cu trei dintre jucătorii Științei, aflați, duminică, într-o postură delicată. Arbitrii acestui joc sunt cei care au furat Știința în martie, la Constanța, doljenii Claudiu Gorina și Florin Melencu.

Duminică, vor avea loc și primele două partide ale semifinalelor: Potaissa Turda – CSM București (14.00) și Dinamo București – Minaur Baia Mare (20.00), dar și prima partidă dintre HCM Constanța și HC Odorhei (12.00), contând pentru locurile 5-8.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.