La ultima fază / Aerostar Bacău – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-0 (0-0)

Aerostar Bacau - Sepsi Sf. Gheorghe 1Aerostar Bacău a debutat cu dreptul în returul Ligii a III-a, obținând o victorie muncită în fața unei echipe cu mulți jucători experimentați. Disputată pe o vreme de iarnă, cu frig și lapoviță, partida n-a oferit spectacol fotbalistic, nici n-avea cum, însă e de apreciat disponibilitatea la efort arătată de toți combatanții.

Tânăra echipă pregătită de Giani Florian a stat bine în teren, a alergat mult și cu folos, în cele din urmă. N-a lipsit mult ca rezultatul să fie influențat de o eroare de arbitraj, fiindcă, în minutul 60, asistentul Răzvan Bedreagă s-a trezit agitând steagul după un duel regulamentar la marginea careului gazdelor între ex-băcăuanul Răduțoiu și Artenie. Din lovitura liberă acordată gratuit, mingea a ajuns la Damian, a cărui lovitură de cap l-a găsit la post pe portarul Petrache.

Golul victoriei ”aviatorilor” a venit la ultima fază a partidei, în al doilea minut de prelungiri, atunci când toți jucătorii erau cu gândul la dușul fierbinte de după meci. Homneac a pătruns în careul advers, l-a pus jos din dribling pe Suciu, antrenorul-jucător al oaspeților a atins mingea cu mâna, iar arbitrul Burloiu a dictat prompt penalty. Cel care și-a asumat responsabilitatea execuției a fost Ichim, care a șutat plasat, în dreapta lui Nagy, aducând ”aviatorilor” trei puncte meritate, pentru devotamentul arătat de trupa lui Giani Florian.

AEROSTAR: Petrache – Șt. Pavel, Patriche, Belecciu, Dobârceanu – Apostu – Leonte (72 A. Popa), Ichim, R. Gheorghe (62 Vl. Scânteie), Artenie – Homneac. Antrenor: Giani Florian.

SEPSI: Nagy – Răduțoiu, Suciu, Damian, Denes – Mitra – Jakab, Kis (74 Kurtuly), Fl. Stîngă, Fulop (85 Dorvos) – I. Coman. Antrenor: Dumitru Suciu.

Arbitru: Dorin Burloiu. Asistenți: Florin Vișan și Răzvan Bedreagă (toți din Galați).

 

3 comentarii la „La ultima fază / Aerostar Bacău – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-0 (0-0)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.