Avancronică / Știința MD Bacău – HC Odorhei (sâmbătă, ora 18, live text pe Sport.Bacaul.Ro)

HC Odorhei - Stiinta Bacau  20Mare meci mare sâmbătă seara, în Sala Sporturilor din Bacău. Promovate împreună în Liga Națională în 2007, Știința Municipal Dedeman Bacău și HC Odorhei au oferit mereu dispute aprige, spectaculoase și, de cele mai multe ori, echilibrate. În plus, lucru foarte important !, harghitenii n-au câștigat niciodată la Bacău. Să sperăm că n-o vor face nici sâmbătă, chiar dacă, la prima vedere, echipa pregătită de Vlad Caba pare favorită. O spune clasamentul, dar și faptul că Odorheiul va alinia o echipă ticsită cu ex-băcăuani, care vor dori să demonstreze câte ceva, mai ales că unii n-au plecat tocmai pe ușa din față.

În orice caz, există premise ca Sala Sporturilor din Bacău să se umple după multă vreme la un meci de handbal, mai ales că jocul nu este televizat. ”Trecem printr-o perioadă bună și vă așteptăm alături de noi, pentru a ne ajuta să obținem o victorie importantă în fața celor de la HC Odorhei”, le-a transmis căpitanul Ionuț Rotaru suporterilor băcăuani. ”Veniți alături de noi pentru a fi al optulea jucător al nostru și pentru a câștiga împreună”, l-a completat Răducu Tamaș. Vicecampionii au tot lotul valid. Partida va fi arbitrată de Marcel Sas și Marius Pintea, care au mai arbitrat-o pe Știința în acest sezon în ultima etapă a turului, la victoria de pe teren propriu, 27-25 cu CSM București.

Celelalte partide ale etapei a 20-a: CSU Suceava – Potaissa Turda (sâmbătă, ora 11), Dinamo București – Minaur Baia Mare (sâmbătă, ora 16.15), Poli Timișoara – Energia Pandurii Tg. Jiu (sâmbătă, ora 17), CSM București – HC Vaslui (duminică, ora 11) și HCM Constanța – Steaua Alexandrion București (miercuri, ora 19). Dunărea Călărași stă.

Clasament Liga Nationala handbal masculin

3 comentarii la „Avancronică / Știința MD Bacău – HC Odorhei (sâmbătă, ora 18, live text pe Sport.Bacaul.Ro)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.