Șoc și groază la vicecampioană / Garralda rămâne la Știința Bacău !

stiinta - energia tg jiu (8)Marți seara, după antrenamentul de la ora 19, a avut loc o ședință de analiză a situației cu care se confruntă vicecampioana României la handbal masculin. După circa o oră de dezbateri, la care au participat jucătorii, colectivul tehnic și conducerea (Constantin Apostol și Puiu Ciobanu), s-a luat cea mai proastă decizie posibilă: Mateo Garralda rămâne la Știința Municipal Dedeman Bacău până la finalul sezonului! ”Am concluzionat că toată lumea e vinovată pentru situația în care s-a ajuns și tot noi trebuie s-o scoatem la capăt. E prea târziu pentru a schimba conducerea tehnică și pentru a o lua de la capăt cu un nou antrenor, așa că rămânem în formula actuală”, ne-a declarat managerul Puiu Ciobanu.

Adevărul e că spaniolul Mateo Garralda se dovedește total lipsit de bărbăție și demnitate și, în loc să-și dea demisia după ce a făcut praf echipa și a alungat lumea de la sală, ține cu dinții de scaun prevalându-se, probabil, de un contract foarte bine făcut. Doamne-ajută să nu retrogradăm !

11 comentarii la „Șoc și groază la vicecampioană / Garralda rămâne la Știința Bacău !”

  1. Apostol si Puiu Ciobanu vinovati de situatia echipei de handbal, vor sa o termine. Tare vor fi grele meciurile cu turda,si cu Vaslui in deplasare.Sa dea bunul DUMNEZEU sa se redreseze echipa!!!!!.

    1. Total gresit „adevartule”-cred ca astia au muncit sa o mai tina !Primaria vrea sa o termine.Vor sa intareasca fotbalul lasand fara finantare handbalul.

    1. Asta e clar, anul asta nu avem pretentii la locuri fruntase, dar problema e ca la cum jucam s-ar putea sa asteptam urmatorul sezon in liga a doua. Daca intram in play-out nu suntem siguri de nimic.

  2. Sa se duca la balamuc toata conducerea si sa preia DEDEMAN.ul echipa si sa o aduca unde era acum 2-3 ani. Cum sponsorizeaza diferite emisiuni si alte echipe din tara gen poli iasi la fotbal cred ca nu ar fi nici un fel de problema sa ne scoata din aceasta mocirla in care ne.au bagat acesti asa zisi conducatori. Noi publicul bacauan ne dam cu parerea doar pe net. Hai care este suporter trup si suflet sa manifestam intr.un fel la meciurile echipei impotriva acestor ” conducatori”.

  3. Bai baiatule eu sunt mcm si sustin echipa la maxim dar mam saturat ce se intsmpla la club imi explica lulu dar………………

    1. Pai daca il regreti pe Colin de ce l-ai criticat incontinuu cat a fost la Bacau si l-ai injosit?Nu ati fost multumiti cu el acum ar trebui sa va abtine-ti.Ca tot voi ati criticat si pe vremea aia.

  4. Haideți toti la meciul cu Turda cu batiste albe! Hai sa il facem pe Garalda sa înțeleagă ca nu il mai dorim la echipa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.